Кой да предположи, че ранимата, емоционална и много влюбчива Милица

...
Кой да предположи, че ранимата, емоционална и много влюбчива Милица
Коментари Харесай

Скромно момиче! Милица от "Ергенът" - с профил в OnlyFans, иска по 6 долара на месец

Кой да допусна, че ранимата, прочувствена и доста влюбчива Милица от " Ергенът " ще се окаже такава скрита лимонка?! Оказва се, че тя има профил не къде да е, а в платформата за възрастни OnlyFans.

В профила си там Милица дава обещание всеки ден шоу онлайн, писане на мръсни известия, фотоси и видеа, свързани с култове. Нещо повече - Мили предлага да прави оценка мъжки достолепия в OnlyFans. И то единствено против 6 $ на месец!

Виж още: Модата стигна до Андреа! Певицата се хвали с роза, загатна за нов мъж в живота си

 OnlyFans

Уви, профилът ѝ е бил деен последно през септември 2021 година, макар че Мили е обещавала да е дейна всеки ден. А в профила ѝ е имало много провокативни фотоси:

 https://www.reddit.com/user/mydirtycontent/

Наскоро в " Ергенът " Милица призна, че е била освободена от работа. Това обаче не се е случило поради профила ѝ онлайн, а поради присъединяване ѝ в шоуто.

Виж още: Има пари, угажда му: Теди Тодорова шокира със скъпи покупки за бебето, даде 900 лева за столче 

Именно в него, в " Ергенът ", Милица демонстрира много необичайно държание. Тя се разочарова, че Евгени не я предложения на едно от груповите занимания на девойките, макар че тя му рязала мезета и полагала грижи за него. 

А и дано не забравяме, че точно нейният подарък към Евгени беше едно от най-кръндж нещата, които сме виждали на дребния екран. Тя му подари гипсова отливка на гърдите си.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР