Кой би си помислил, че една от най-красивите и влиятелни

...
Кой би си помислил, че една от най-красивите и влиятелни
Коментари Харесай

Да бъдеш грозната сестра в семейството: Ева Лонгория oткровенo за детството си

Кой би си помислил, че една от най-красивите и авторитетни латиноамериканки в Холивуд е израснала, чувствайки се като грозното пате измежду членовете на фамилията си?

Суперзвездата от мексикански генезис Ева Лонгория е самата формулировка на женственост и съблазън, само че както самата тя признава, невинги се е чувствала привлекателна .

Социално признатата хубост в семейството на Лонгория се разграничава от метода, по който тя наподобява. Днес актрисата признава, че оценката на майка ѝ и сестрите ѝ е оказвала въздействие върху самочувствието ѝ до много късен стадий от живота ѝ.

„ И трите ми сестри са блондинки. Бях единствената, която се роди с черна коса, мургава кожа, тъмни очи “ , разква актрисата и бизнесдама в подкаста Not Skinny But Not Fat на Аманда Хърш. 

„ Сестрите ми имат тези красиви лешникови очи. Майка ми е „ güera “ — което означава бялата. Наричат ​​я „ tia güera “, тъй като е с толкоз светла кожа. Така че израснах като „ la prieta fea “, което значи „ грозната тъмна “.

Ева сподели, че най-много майка ѝ я е наричала по този начин. Тя обаче разясни, че колкото и да е необичайно, това е по-скоро израз на шеговита деликатност в културата на латиноамериканците и няма общо с расистка конотация или език на омразата.

„ Така че не бях хубавицата. Сякаш израснах като не хубавата. Затова взех съзнателно решение, когато бях млада, да бъда занимателната. И в действителност мисля, че това пасна на моята персона “ , добави тя. 
 Ева Лонгория показа режисьорския си дебют в Белия дом  Ева Лонгория показа режисьорския си дебют в Белия дом  Ева Лонгория показа режисьорския си дебют в Белия дом  Ева Лонгория показа режисьорския си дебют в Белия дом
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР