Ковид уби известния благоевградчанин Райо Димитров-Чората. Той издъхна в реанимация

...
Ковид уби известния благоевградчанин Райо Димитров-Чората. Той издъхна в реанимация
Коментари Харесай

COVID-19 уби бащата на Чората

" Ковид " умъртви известния благоевградчанин Райо Димитров-Чората. Той издъхна в реанимация на МБАЛ Благоевград нощес, малко след 20 часа, заяви Struma.com. Чората и брачната половинка му Адриана били настанени в болничното заведение преди няколко дни, откакто били диагностицирани с " Ковид ". Адриана се лекува в гинекология, част от която е приспособена за лекуване на коронавирус пациенти, а положението на брачна половинка и предполагало интензивно лекуване, научи Struma.com

За страдание коронавирусът се оказа безмилостен и Чората не съумя да се оправи с него. Семейството е притежател на хотел " Ади " в регионалния град,Чората отглежда и животни в село край Благоевград. Няма човек, които да не познава Райо Димитров -Чората, някогашен музикант и предприемач той бе емблематично име в региона. Първородният наследник на Райо Чората, Ангел издъхна по време на полицейска интервенция " Респект ".
свързани новини14671на 05.03.2021
Смъртта му безусловно унищожи фамилията, което с години води страшна война в търсене на истината. Димитров е следващата жертва на рисковия ковид, тази вълна се оказа доста смъртоносна. Отидоха си хора на всевъзможни възрасти. И сега реанимация на МБАЛ е цялостна с пациенти в тежко положение, а болничните отделения,почти всички работят като Ковид. Ситуацията продължава да е извънредно тежка,така че пазете се и спазвайте ограниченията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР