Коул Палмър смята, че ще бъде странно и странно“ да

...
Коул Палмър смята, че ще бъде странно и странно“ да
Коментари Харесай

Коул Палмър, Манчестър Сити срещу Челси и 437 милиона паунда, поради които системите на академията са се провалили

Коул Палмър счита, че ще бъде „ необичайно и необичайно “ да се върне в Манчестър Сити като състезател на Челси в събота, само че един от страхотните му източници мотивацията към момента наподобява потвърждава, че Пеп Гуардиола бърка „ във всеки мач “.

„ Дойдох в Челси, с цел да получа минути и да играя седмица след седмица, тъй като явно в Сити това не се случваше “, Палмър сподели по-рано тази седмица. „ Дойдох тук, с цел да получа опция и… това се случва в този момент. Просто би трябвало да продължа напред и да се издигна още няколко равнища. “

Но най-хубавият състезател на Челси в една неубедителна акция също е представител на по-широкия проект най-големият минус на академичната система. В продължение на девет сезона сред 2011-12 и 2019-20, един от тези клубове доближи финала на ФА младежка купа. И в пет от тези случаи те се изправиха един против различен.

Палмър вкара победния гол в последния им мач през ноември 2020 година против тим, включващ в този момент съотборника си Леви Колуил.

Но стартовите 11, изпратени о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР