Коцето и съпругата му Надя е една от най-обсъжданата светска

...
Коцето и съпругата му Надя е една от най-обсъжданата светска
Коментари Харесай

Разделени ли: Коцето и жена му подпалиха мрежата с тези снимки

Коцето и брачната половинка му Надя е една от най-обсъжданата световна двойка

Въпреки че доста злословия витаят към държанието на Константин, неговата жена не го изпуска и е компактно до него.

Отстрани връзката на фолкаджийката и красивата Надя наподобява като приказка.Но в действителността нещата не са толкоз прелестни. Защото малко дами биха се навили да разделят мъжа си с толкоз доста любовници.

Надя роди две деца на Коцето. И принцесата откри своя принц.Разглезеният темперамент на поп фолк артиста, смесен с безчет изневери, биха прекършили и най-влюбената жена. Но не и Надето.

За аферите му не стопират да приказват от години, само че брачната половинка му му има вяра до безумство и го брани като орлица.

Нравът на Коцето е явен и той няма да се промени, въпреки и да е фамилен мъж и татко. Но фантазията на Надя била да се омъжи за богат и прочут мъж,  и да бъде някоя. А в случай че го зареже, още веднъж ще се трансформира в никоя, в добавка с две деца.

И макар че се пробва да бъде като екс гаджето му Райна-смела и решителна, тя се остава под крилото на мъжа си. Защото Надето не желае и не може да губи.

А той й подарява ваканции. На последните фотоси от екзотично местенце по празниците, двамата се държат като младежи. А фотосите им подпалиха мрежата.

 

Тагове: Коцето Надя на Коцето ваканции изневери поп фолк певец
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР