Коцето бе хванат пак в крачка с плеймейтката Жанет, която

...
Коцето бе хванат пак в крачка с плеймейтката Жанет, която
Коментари Харесай

Отново прелъстен: Коцето пак награби плеймейтката Жанет

Коцето бе заловен отново в крачка с плеймейтката Жанет, която по-рано разкри, че е мачкала чаршафите със фамилния реализатор. Брюнетката получила покана, която незабавно отказала, тъй като към този момент била в леглото. Минути по-късно схванала, че артистът има присъединяване и хукнала към нощния клуб, написа " Телеграф ". " Не ми се излизаше. Бях си вкъщи и си почивах. Имах претрупан ден, обикновено е да откажа поканата. Казаха ми кой има присъединяване. Няма да издавам дали това е повлияло на решението ми. Станах и се оправих за по-малко от час ", споделя самата Жанет.

Моделката добавя, че вечерта е била наситена с усмивки и страсти, за края мълчи. " Когато чу, че Коцето ще е там, се съгласи, знаех, че ще я навия. Този път не стояхме до сцената, както нормално, само че несъмнено не бяхме надалеч. Всъщност ни викнаха на сепарето му, Жани отхвърли, по-късно видях, че се снимат и си приказват ", издава аверката на провокативната красавица, която я придружила в клуба.

Припомняме, че напълно скоро Коцето разгласи, че желае да се дами наново за Надя, като този път ще се венчаят в черква. В искрено изявление дамата на артиста разкри, че, в случай че разбере за измяна от негова страна, връзките им ще се трансформират, само че, защото е суеверна, не разсъждава по тематиката, с цел да не провокира ориста.

" Гузен негонен бяга ", разясняват меломаните, които разясняват, че историята с Жанет се задълбочава и сигурно развиването няма да е в интерес на фолкпевеца.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР