Котките са обекта на обожание и грижи, те носят радост

...
Котките са обекта на обожание и грижи, те носят радост
Коментари Харесай

Коя е вашата котка според зодията?

Котките са обекта на боготворене и грижи, те носят наслада и успокоение във всеки дом. Открийте каква котка да си вземете съгласно зодията.
Овен -  Сиамка 
Вие сте запалянко и впечатлителни по темперамент, по тази причина зи би трябвало една прелестна, своенравна сиамска котка. Тези пухкавелки са известни с това, че взимат ефективно присъединяване в живота на своя „ човек “ и са доста отзивчиви. Те обичат да „ беседват “ със стопаните си.

 Овен - Сиамка

 
Телец -  Регдол 
Смели сте и привидно непукист по темперамент, само че имате и ващата сензитивна страна. Освен това имате натъртено око за красивото и стилното в живота. Породата Регдол е идеална за вас - тя освен наподобява луксозно, само че е доста послушна и се поддава на дресировка. А вие обичате да ви слушат!

 Телец - Регдол

 
Близнаци -  Котка с хетерохромия 
Състоянието, при което единият ирис на окото е друг от другия се среща доста по-често при котките, в сравнение с при хората. И защото вие не обичате скучни и тривиални работи, едно животно с разнообразни по цвят очи ще ви се понрави доста. Гаранция, че ще се забавлявате с часове, до момента в който го наблюдавате и галите.

 Близнаци - Котка с хетерохромия

 

 
Рак -  Мейн кун 
Раците изпитват голяма обич и обвързаност към фамилията си, а котките от тази порода се смятат за едни от най-добродушните и любвеобилни (въпреки по-големия от на другите котки размер). Този добросърдечен „ исполин “ ще стопли сърцето ви.

 Рак - Мейн кун

 
Лъв -  Бенгалска котка 
Вие сте храбри, безстрашни и обичате да сте под светлините на прожекторите. Необходима ви е котка, която наподобява свирепа извън, само че е сладка като ябълков къс от вътрешната страна. Вашият знак може и да е лъвът, само че обагрената c тигрова багра котка ви въплъщава най-добре.

 Лъв - Бенгалска котка

 
Дева -  Китайска безкосмена котка 
Вие обичате нещата да се случват по вашите правила, изключително що се отнася до домакинската работа. Поддържате ред и непорочност на всички места, тъй че, в случай че си вземете котка без косми, няма да се притеснявате, че къщата ви ще замязя на нищо. Имате цялата обич и развлечение, които можете да получите  от една котка, минус цапащите и предизвикващите алергии косми.

 Китайска безкосмена котка

 

 
Везни -  Черно-бяла окраска 
Отнема ви цяла безкрайност, с цел да вземете решение за каквото и да било. Но черно-бялата котка има всичко, което желаете: елегантна е (вижте единствено по какъв начин наподобява все едно нонстоп носи смокинг), общителна и - бонус! - доста, доста умна.

 Везни - Черно-бяла багра

 
Скорпион -  Руска синя котка 
Никой не желае да ядосва Скорпиона или да съобщи доверието му, тъй като следствията от това са страшни. Но гневът ви, жилещ Скорпионе, се демонстрира единствено в рискови случаи. През останалото време, вие сте спокойни и хрисими. За моментите, в които избухвате в (справедлив) яд ви би трябвало супергушкава котка, която да ви успокоява. 

 Скорпион - Руска синя котка

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР