Котировките на петрола се понижиха днес в азиатската електронна търговия

...
Котировките на петрола се понижиха днес в азиатската електронна търговия
Коментари Харесай

Петролът поевтиня в азиатската търговия

Котировките на петрола се намалиха през днешния ден в азиатската електронна търговия поради опасенията на играчите на пазар от ограничавания прогрес в комерсиалните договаряния сред Съединени американски щати и Китай, а предварителни оценки сочат повишаване на американските ресурси от черно злато, което също оказва напън върху цените, съобщи Ройтерс.

Лондонският вид Брент от Северно море, чиято цена е референтна за европейския пазар, поевтиня с 20 цента или с 0,32 на 100 до 62,24 $ за барел.

Американският лек недопечен нефт намали цената си с 27 цента или с 0,47 на 100 до 56,78 $ за барел в азиатската електронна сесия на Нюйоркската комерсиална борса.

Вчера китайски държавен представител съобщи, че Пекин е смутен от неохотата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да се откаже от въвеждането на митата и може да изчака със съглашението поради чуванията по импийчмънта и президентските избори следващата година, съобщи Българска телеграфна агенция.

Междувременно авансово допитване на Ройтерс, направено нощес, сподели, че американските ресурси от нефт са се нараснали за четвърта поредна седмица, което също оказа напън върху цените на черното злато.

Днес по-късно Американският петролен институт ще разгласи данните си за размера на запасите от нефт на Съединени американски щати, а министерството на енергетиката на Съединени американски щати ще разгласява отчета си за този индикатор в сряда, посочи Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР