Котаракът Гого ще продължи да живее в пловдивската библиотека и

...
Котаракът Гого ще продължи да живее в пловдивската библиотека и
Коментари Харесай

Решено е: Котаракът Гого ще продължи да живее в пловдивската библиотека

Котаракът Гого ще продължи да живее в пловдивската библиотека и да бъде обгрижван от избрани чиновници, с цел да се подсигурява неговият ветеринарномедицински статус и да се поддържат нужните санитарни правила, предава БТВ.

Това е решението на Дирекционния съвет на Народна библиотека „ Иван Вазов “ след получени мнения от Общинско дружество „ Екоравновесие “ и РЗИ.

Припомням, че след разгорялата се социална полемика във връзка ориста на животното, управлението насочи запитвания до способените институции, с цел да съобрази решението си с нормативните условия за допустимост на развъждането му в постройката.

От бибилиотеката означават още, че в някои обществени мнения по тематиката в последните дни е било позволено нарушение на етичните стандарти. Директорският съвет приканва жителите да се въздържат от случайни систематизирания и обидни квалификации, които са изцяло неприемливи в публичния диалог.

Припомням, че в отбрана на станалия прочут като „ библиотечен котарак “ бе стартирана петиция, която събра повече от 10 000 подписа, а в друга, с поддръжка от повече от 3500 индивида се искаше оставката на шефа Димитър Минев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР