Костадин Костадинов, основният опонент на управляващите и кандидат за кмет

...
Костадин Костадинов, основният опонент на управляващите и кандидат за кмет
Коментари Харесай

Костадин Костадинов - основният опонент на управляващите във Варна на Местни избори 2019, представя своя екип


Костадин Костадинов, главният конкурент на ръководещите и претендент за кмет на град Варна, ще показа екипа си на 12 октомври 2019 година Събитието стартира в 11.00 ч. от шадраваните пред ТМПЦ - Варна (сградата на Операта) под формата на шествие, което ще продължи до входа на Морската градина. Там в 12.00 ч. ще се организира представянето на претендента за кмет и общински съветници на партия " Възраждане ". То ще е съпроводено от възрожденски празник на българската просвета и обичаи. Гайди ще огласят Варна, а песни и танци ще я съживят.

С този същински празник за народа Костадин Костадинов за следващ път дава образец на ръководещите, че не скъпите транспортни средства и първокласните зали са значими, а това да си измежду хората в празник и в потребност. Нещо, което той неведнъж е доказвал.

В концепцията на Костадин Костадинов за Варна, са заложени действителни ограничения за развиването на инфраструктурата, опазването на здравето, образованието, повишението на раждаемостта, привличането на вложители и обезпечаването на повече работни места. Като общински консултант, той добре познава проблемите в актуалното ръководство на града, а юридическото му обучение му разрешава да откри законови решения, с цел да се трансформира Варна в един по-чист, зелен и разрастващ се град.

Костадин Костадинов е историк и лекар по етнография. Той познава прелестно българската история и има вяра, че варненци са способни да изберат почтени хора, които да ръководят града в полза на жителите. Изключително значимо е всеки да излезе и осъзнато да подаде своя глас, с цел да живеем по-достойно, в най-древния български град.

Кандидатът за кмет кани жителите да се срещнат с него и екипа му на 12 октомври в 12.00 ч. на входа на Морската градина, с цел да се срещнат и да обсъдят, по какъв начин дружно могат да реализират смяна и да трансфорат града си в едно по-добро място за живот.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*платена обява

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР