Костадин Костадинов не е новият Волен, защото Волен щеше да

...
Костадин Костадинов не е новият Волен, защото Волен щеше да
Коментари Харесай

Сидеров побесня за Костадинов: Не го наричайте новия Волен!

Костадин Костадинов не е новият Волен, тъй като Волен щеше да е на площада, а не от у дома да скандира "Да живее България! " като Костадин, написа водачът на "Атака " Волен Сидеров в собствен пост във фейсбук, разяснявайки вчерашния митинг на партия "Възраждане " пред Народното събрание против зеления документ, на който водачът Костадин Костадинов не присъстваще, защото е карантиниран.

"Да си водач не значи да вървиш по малките екрани и да приказваш като навит с пружинка, да си водач значи да си най-отпред, когато има борба. Аз постоянно съм го правил. За Костадин не е несъмнено. Затова апелирам пишещите във Фб да не назовават Костадин "новия Волен ", просто тъй като е надалеч от това съпоставяне ", добавя водачът на "Атака ".

Ето какво гласи целият пост на Волен Сидеров:

Голям напор беше последните два месеца - проглушиха ушите на българите, по какъв начин на 12 януари щели да дойдат 50 хиляди и да влязат в Народното събрание, в случай че не падне зеленият документ.

Нито падна зеленият документ, в противен случай, гласоподаваха да е наложителен за всички, които влизат в Парламента, а от обещаните 50 000, на площада видяхме към 2000. Но най-важното е, че там не видяхме Костадин Костадинов, който през последните месеци го назовават новия "Новият Волен ". С две думи - лидер на народа, какъвто не са виждали до момента, - по този начин най-малко прочетох в обществените мрежи. Даже с Ботев и Левски го съпоставят.

За Левски и Ботев не мога да приказвам, те са национални герои. За Волен - мога. Защото, това съм аз. С 20-30 годишен стаж в публичната работа и с толкоз доста конфликти с властта, която и да е тя, за които не могат да сънуват хората от поколението на Костадин.

Той е по-млад от мен и съм му давал препоръки. Не се вслуша в тях. Негова работа. Само че водачеството значи храброст.

Аз не бих си останал в къщи, в случай че съм свикал хора на площада, тъй като съм "карантиниран ". Щях да изляза и да поведа тия, които съм призовал, тъй като те чакат точно мен, а не заместникът ми да приказва пред тях. Пък в случай че ще да ме глобят или арестуват, и двете ограничения са ми ги ползвали.

И тук тънката, само че в действителност доста дебела разлика сред мен и Костадин.

Не, не е новият Волен, тъй като Волен щеше да е на площада, а не от у дома да скандира "Да живее България! ", като Костадин или като другаря Георги Димитров, който бягайки във Виена след Септемврийското въстание през 1923 година споделил от границата на умиращите жертви тук: "Горе главата, славни борци! "

Да си водач не значи да вървиш по малките екрани и да приказваш като навит с пружинка, да си водач значи да си най-отпред, когато има борба. Аз постоянно съм го правил. За Костадин не е несъмнено. Затова апелирам пишещите във Фб да на назовават Костадин "новия Волен ", просто тъй като е надалеч от това съпоставяне.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР