Костадин Димитров от ГЕРБ беше избран за кмет на Пловдив

...
Костадин Димитров от ГЕРБ беше избран за кмет на Пловдив
Коментари Харесай

Костадин Димитров от ГЕРБ печели балотажа в Пловдив

Костадин Димитров от ГЕРБ беше определен за кмет на Пловдив на втория тур на локалните избори с 12% преднина.

Според данни от екзит пол на " Тренд " към 19 ч. Димитров получава 53,2% от гласовете на Пловдивчани. Подкрепата за съперника му Ивайло Старибратов от ПП/ДБ е 41,2% . 5,7% не поддържат никого.

По данни от екзит пол на " Галъп " към същия час поддръжката за Димитров е 52,8%, а за Старибратов - 41,5%

на Костадин Димитров, доскорошен кмет на пловдивския регион " Тракия ", беше 33.72%. Ивайло Старибратов, който е определен при договаряния вместо Манол Пейков, имаше поддръжка от 17.90%.
 Костадин Димитров гласоподава за здрав, културен и просветен Пловдив
Костадин Димитров гласоподава за здрав, културен и просветен Пловдив

Следващият кмет би трябвало да има поддръжката на повече пловдивчани

След като загуби борбата за Пловдив, Старибратов благодари на всички, които са го подкрепили . Очевидно хората не се мотивираха и не излязоха да гласоподават, подчерта той пред БТВ, като допусна,  че пловдивчани очевидно желаят да живеят по този начин - с разкопани улици. За града той ще работи посредством 10 общински съветници.

Костадин Димитров благодари на всички, дали своят вот в Пловдив, и на тези, които персонално са го подкрепили. Обърна се към неизлезлите до урните с думите, че и тях ги чува. Успяхме да посочим всички проблеми, съобщи пред медиите той. Успяхме на някои да дадем решения, посочи Димитров. Пловдивчани дадоха своя избор за развиване на града, удовлетворен е новият кмет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР