Костадин Ангелов е новият директор на академията на ЦСКА.Със своите

...
Костадин Ангелов е новият директор на академията на ЦСКА.Със своите
Коментари Харесай

Костадин Ангелов е новият директор на академията на ЦСКА

Костадин Ангелов е новият шеф на академията на ЦСКА.

Със своите отдаденост и обвързаност към клуба, морални качества и висока спортно-техническа експертиза, затвърдена и оценена от УЕФА, Ангелов завоюва доверието на притежателите и управлението на клуба, за които развиването на детско-юношеската школа е измежду основните цели.

През последните месеци, експертът наблюдаваше от близко процесите в академията и към този момент е подготвен да стартира същинска работа и промени, които да дадат нужните резултати. Сред главните цели са построяването на мощни играчи, които да намерят място и да се трансфорат в гръбнак на първия тим и националния отбор, както и да бъдат конкурентни на противниците си в интернационалния футбол.

Възпитанието и основаването на персони, притежаващи добродетели и високи морални качества, е различен основен приоритет за Ангелов и клуба. Изключително внимание оттук насетне ще бъде обръщано на ролята на треньорите във възпитателния развой, както и на въздействието на родителите в спортното развиване на децата, оповестиха от клуба.

" Аз съм израснал в този клуб и сърцето ми е тук. Чувствам се доста поласкан и зает с това, да се случат хубави неща. Оптимист съм, че това ще стане. За мен е чест. Ще дам всичко от себе си ", показа Ангелов в изявление за клубната телевизия.

" Всички в ЦСКА желаеме да имаме школа с еднаквост, в която да образоваме персони и положителни състезатели. Ангелов е почтен и честен човек, който е предан на работата си. Щастлив съм, че той е при нас ", съобщи изпълнителният шеф на " алените " Филип Филипов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР