Коста Рика изненадващо победи Япония с 1:0 на стадион Ахмад

...
Коста Рика изненадващо победи Япония с 1:0 на стадион Ахмад
Коментари Харесай

Коста Рика изненада Япония и победи с 1:0

Коста Рика изненадващо победи Япония с 1:0 на стадион „ Ахмад бин Али “ в основен дуел от група „ Е “ на Мондиал 2022. Този резултат е голямо облекчение за отбора на Германия, който след загубата от самураите в първия кръг бе в доста мъчно състояние.
Прочетете още
Ако през днешния ден японците бяха постигнали втори следващ триумф, това щеше да значи, че Бундестимът наложително би трябвало да победи Испания по-късно довечера, с цел да резервира шансове за класиране на 1/8-финалите. След триумфа на Коста Рика обаче възможностите за Германия стават надалеч по-големи, даже и отборът на Ханзи Флик да на завоюва втория си мач.

В момента три тима имат по три точки в групата, като единствено германците към момента нямат нито една. Иначе първото полувреме на дуела сред Япония и Коста Рика бе извънредно скучно и нямаше никакви положения.

След почивката самураите заиграха много по-добре и преобладаваха, само че с единствения си прецизен удар костариканците, които в първия кръг изгубиха с 0:7 от Испания, взеха трите точки. Автор на попадението бе Кайшер Фулър.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР