Космическите връзки са онези хора, които идват в нашия живот,

...
Космическите връзки са онези хора, които идват в нашия живот,
Коментари Харесай

Знаете ли как да разпознавате космическите връзки в живота си

Космическите връзки са тези хора, които идват в нашия живот, с цел да ни оказват помощ да научим значими отговори, да отворим съзнанието си и да помогнем на душата и тялото си да живеят в естетика.

Във Вселената няма невъзможни неща. Но също по този начин няма и инцидентни неща. И въпреки от време на време да ни се коства, че срещаме някого просто ей по този начин, в действителност всяка среща, всяко събитие имат своето значение.

Космическите връзки са с тези ВАЖНИ хора, които влизат в живота ни, в нашето пространство, с цел да ни оказват помощ да осъзнаем значими уроци, да извървим избран път, да променим себе си в посока на едно по-осъзнато и щастливо битие.



Но по какъв начин да ги разпознаем?

Те ни карат да се замислим за нещо значимо

Помагат ни отворим сърцето си, да бъдем по-силни, спокойни, сигурни в себе си. Те ни дават мощ да приемем нещо значимо - в себе си или заобикалящия ни свят, освобождават ни от страха и отрицателните мисли, разсънват в нас тези божествени трептения, които постоянно сме носили, само че сме потискали.

Помагат ни да се излекуваме

От претърпяните разочарования, болката, обидата. Помагат ни да вникнем в същността, във значимото. И са нещо като фар в тъмнината на себепознанието.

Учат ни да се заобичаме

Да, звучи необичайно, само че доста от нас в действителност не се обичат задоволително. Обичаме родителите си, децата си, половинките си, само че не обичаме себе си. А това е доста значимо ходило, което би трябвало да изкачим по пътя към самоизцелението, развиването, постигането на цялостно благополучие и задоволство.

Те ни въодушевяват

Те са като дребни светулки, които ни оказват помощ да забележим хубавите неща, скрили се в далечината, оказват помощ ни да реализираме задачите си, да вървим напред, даже в моментите, когато сме изгубили пътя.



Може да ни причинят болежка, само че тя лекува

Това са хора, които няма да ви спестят нищо, даже най-неприятните истини. Ще ви ги кажат в очите и вие ще би трябвало да ги приемете. Да помислите над това, което са ви споделили и да го приемете. Да го преживеете.

Това са те - нашите галактически връзки, срещи, другари, души...

Бъдете признателни, че влизат в живота ви. Защото ще го трансформират.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР