Космическата Валя Балканска“ гостува от 19 ч. днес в читалище

...
Космическата Валя Балканска“ гостува от 19 ч. днес в читалище
Коментари Харесай

Хасково посреща „Космическата Валя Балканска“

„ Космическата Валя Балканска “ гостува от 19 ч. през днешния ден в читалище „ Заря “-Хасково. Концертът е част от националното юбилейно турне, което започва на 18 май от Пловдив.

В мултиумедийния концерт-спектакъл, режисиран от Адриан Петров, до именитата Валя Балканска на сцената застават музикантите,певците и танцьорите на Ансамбъл за национални песни и танци„ Родопа “- Смолян и специфичните посетители: „ 100 каба гайди ", отбор „ Еподай ", гайдарски състав „ Дельо Хайдутин ", дългогодишният неизменим сътрудник на Валя - гайдарят Петър Янев и певицата Деси Добрева.

Всички знаем и се гордеем, че от години неземният глас на Валя Балканска се рее в Космоса с осъществяването на песента „ Излел е Дельо бунтовник ", включено в златната плоча на американските галактически апарати „ Вояджър ". Гласът й пътува сред звездите, само че самата Валя Балканска не стопира да пътува по земята и да се среща с обичащата я аудитория. Този огромен театър е поклон към гения и обичта на Валя към публиката, с която тя ще се срещне със серия от концерти в цялата страна, сочат уредниците.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР