Кошмарният трафик на бул. „Санкт Петербург“ продължава. Днес и вчера

...
Кошмарният трафик на бул. „Санкт Петербург“ продължава. Днес и вчера
Коментари Харесай

ОБЗОР: Транспортен хаос в „Източен”, президентът връчва мандата на ПП утре, всички партии подписаха коалиционното споразумение

Кошмарният трафик на бул. „ Санкт Петербург “ продължава. Днес и през вчерашния ден трафикът в региона беше повече от усложнен, а колони от коли чакаха без да помръднат с часове. Сериозно запушване имаше и пред комерсиалния център Plovdiv Plaza и огромните магазини в карето.

Причината за кошмарното придвижване обаче е освен работата по бул. „ Санкт Петербург “. Едновременният старт на няколко ремонта в квартал „ Гладно поле” е в основата на абсолютния безпорядък, провокиран в регион „ Източен “. Тава стана, откакто трите компании, спечелили процедурите по „ Региони в растеж” за квартала, стартираха едновременно своите планове.

Cлед основания безпорядък в квартал Гладно поле от Община Пловдив трансформираха организацията на придвижването.

Тази вечер беше подписано съдружно съглашение сред управленията на „ Продължаваме Промяната “ с Българска социалистическа партия, „ ИТН “ и „ Демократична България “. С това се поставя завършек на договарянията за политики и структурата на бъдещия Министерски съвет. Последния автограф под документа сложиха социалистите след траяло цялостен следобяд съвещание на Националния съвет на партията.

Още на следващия ден президентът ще връчи мандата за ново държавно управление. А към обед от „ Продължаваме Промяната” ще показват структурата и състава на предлагания от тях Министерски съвет.

Зеленият документ няма да бъде наложителен за вход в Народното събрание. Това взеха решение депутатите на днешното съвещание.

Народните представители под карантина пък ще вземат участие в активността отдалечено.

Последните данни от разпространяването на ковид у нас демонстрират, че 1 827 са новодиагностицираните с инфекцията лица у нас през миналото денонощие. Починалите лица, при които е бил доказан COVID-19, през последното денонощие, са 103.

190 са новите случаи на COVID-19, регистрирани в Пловдивска област за 10 декември, съгласно Националната осведомителна система, с което 14-дневната заболеваемост е 337,34 на 100 000 души население.

На специфична гала в Старосел връчиха Годишните награди за обучение в България.

Водолази от Регионалната дирекция на „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Пловдив са били мобилизирани в спецакция по търсене на удавник в язовир Кърджали в региона на село Енчец.

29-годишем мъж почина след тежко ПТП край Пловдив. Друг е в тежко положение след случая, станал нощес към 20.50 ч сред Козаново и Асеновград.

Междувременно плочкаджията Николай Наков, който умъртви жена си след скандал в Изгрев, се снабди публично с обвинителен акт. Той е притеглен към наказателна отговорност за умишленото ликвидиране на 32-годишната Мария, като това е станало в изискванията на домашно принуждение.

Арестуваните за пране на пари в Пловдив Бойка Янушева, известна като „ Черната вдовица” и Слейман Хамед, също се снабдиха с обвинителен акт, съгласно който са привлечени към наказателна отговорност за изпирането на 1 617 844 евро.

Здравко Дечкин, обвиняем за грабежа, довел до гибелта на бизнесдамата Виолета Балабанова в Пловдив, излиза от пандиза. Спрямо него е взета мярка за неотклонение " домакински арест ". Той ще се прибере вкъщи, като ще бъде наблюдаван с гривна. Освен това Дечкин няма право да напуща страната.

21-годишен водач провокира сериозна злополука на бул. " Марица Юг " тази заран.

Младежът е управлявал товарен автомобил " Ивеко ". Загубил ръководство и навлязъл на тротоара, където чупи няколко оградни платна и се забива в табло, наоколо до сцената, инсталирана в преобразената зона към река Марица.

Поскъпването на строителните материали и негативните лихви в банките са двата мотора на повишаването на жилищния пазар. Това сочат изследвания на водещите имотни организации в страната.

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България показаха удивление и противоречие с решението на депутатите в Народното събрание да се влиза без нужда даване на зелен документ.

В спорта, пловдивският Локомотив загуби последния си мач за годината против Ботев Враца вкъщи с 2:4.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР