Кошмарни празници за семейство от Свиленград. Група агресивни мъже нахлули

...
Кошмарни празници за семейство от Свиленград. Група агресивни мъже нахлули
Коментари Харесай

Нова предава от мястото! Кошмарен празник: Група мъже пребиха семейство в този български град

Кошмарни празници за семейство от Свиленград. Група нападателни мъже нахлули в дома им на Бъдни вечер и пребили общо петима души, оповестява " Нова телевизия ".

Мъжете нахлули в дома на семейство Стоеви към 18:30 часа, когато към този момент на открито е мрачно, разбивайки вратата.

На Бъдни вечер семейство Стоеви се готви да седне на трапезата, когато чуват, че на открито нещо става. Първата жертва на групата от ромската махала е баба Райна, която е мъчно преносима.

„ Влязоха вътре. Аз ги попитах какво вършат, а те ме удариха ”, описа Райна Капитанова.

По-късно излиза наяве, че групата търси млад мъж, който работи като охранител в дискотека и два дни по-рано ги е изгонил от там поради пререкания в заведението. След като не го откриват на първия етаж, потеглят към втория.

„ Бяха десетина индивида, може би и повече, с щурм изкъртиха вратата и влязоха. С влизането ме повалиха на земята и започнаха да ме ритат, удрят с тояги и юмруци ”, споделя Красимир Стоев.

След мелето в коридора част от групата се качва на втория етаж. По пътя удря и бащата на Красимир. А в стаята е Веселина дружно с 9-годишния си наследник.

„ Срещу него бяха застанали двама мъже, които го разпитваха къде е момчето, което търсят ”, споделя Веселина Стоева.

След като не откриват охранителя, който търсят, нападателите потеглят на открито. На излизане удрят и Веселина. Отвън виждат съседа, който е с телефон в ръка. Това става причина също да бъде атакуван.

След идването на полицията трима от нападателите са задържани за 24 часа. Те се държали нападателно и към униформените, само че не са удряли никой от тях. А охранителят, поради който е станало нападението, и през днешния ден не беше в дома си.

Задържаните към този момент са освободени, следва прокуратурата да им повдигне обвинявания.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР