Кошмарна ситуация се е разиграла в Берковица посред бял ден.

...
Кошмарна ситуация се е разиграла в Берковица посред бял ден.
Коментари Харесай

Жена опита да изтръгне дете от ръцете майка му в Берковица


Кошмарна обстановка се е разиграла в Берковица измежду бял ден. Психично болна жена се е пробвала да открадне дете, като безусловно се мъчела да го изтръгне от ръцете на майка му, оповестява BulNews. 

За преживения смут от първо лице описа пострадалата Анна Иванова. Тя споделя в обществената мрежа историята, като прикани родителите да пазят децата си.

Ето и описа на ужасената майка:

" На 23.10.2022г. аз и моята щерка Гергана (на 1 година и 4 месеца) бяхме в детски център,,Камбанка ". Гери искаше да се качи на една от клатещите се колички, намиращи се вътре в заведението. Аз качих щерка си на количката и стоях до нея, с цел да я вардя да не се нарани или падне. 

Една непозната за мен жена застана от другата страна на количката, протегна ръката си, хвана Гери и я дръпна към себе си. Аз незабавно хванах детето си, при което тя просто стартира да крещи и да дърпа детето ми, пробвайки се да го отнеме принудително от мен. Аз започнах да крещя и няколко пъти я помолих да пусне детето ми, само че тя продължаваше да го дърпа и крещи. Докато дърпаше детето ми крещейки сподели: " Моля те, апелирам те, дай ми я! "

Не знам по какъв начин, само че съумях да изкопча детето си от ръцете и, при което аз и детето ми паднахме на пода на заведението. Управителката на заведението Лидия Димитрова незабавно се намеси и заведе мен и Гери в полицията. На място пристигнаха служители на реда, които ни разпитаха.

От родственици и познати разбрахме, че въпросната жена се споделя Венелина Славейкова Димитрова и живее в ж.к. Стара планина, бл. Люлин. От извършен диалог със съседите на въпросната жена стана ясно, че е извънредно проблематична, нападателна и освидетелствана.

Нямам нейна фотография, само че е леко цялостна, с черна коса, тъмни очи и няма нито един здрав зъб. Мога да я опиша единствено с една дума - урод.

От извършен диалог с родители разбрах, че въпросната жена е била забелязвана да обикаля към детски градини и площадки. След като съумях да взема детето си от тази жена, други хора са забелязали, че тя е държала в ръката си дребна кутия с нещо като бонбони и преди този момент е закупила от заведението детски сок в кутия със сламка, очевидно с цел да се опита да притегли някое детенце.

Аз подадох тъжба, само че пазете децата си. За страдание е освидетелствана и няма да може да се направи доста... "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР