Кошмарен инцидент навръх новата 2022 г. преживяла синоптичката от БНТ

...
Кошмарен инцидент навръх новата 2022 г. преживяла синоптичката от БНТ
Коментари Харесай

Стрес в ефира! Най-красивата синоптичка със сачма между очит...

Кошмарен случай точно на новата 2022 година претърпяла синоптичката от Българска национална телевизия Ева Кикерезова. Хубавицата по знамение не изгубила зрението си на празника, откакто сачма от револвер я уцели сред очите, научи „ Уикенд “ от сътрудници на смутената телевизионерка.

Инцидентът с Ева Кикепезова се случил по време на новогодишен ваучър, на който тя отишла с половинката си. Веднага след настъпването на 12-ия час един от гостите на купона извадил револвер и стрелял с него във въздуха. Сачма от оръжието обаче изхвърчала при единия от изстрелите и се забила тъкмо сред очите на синоптичката. За огромен шанс сачмата единствено разранила челото на Ева Кикерезова, като не съумяла да засегне зрението й.

Силно уплашена и уплашена от злополучния случай, синоптичката от националната телевизия сама заяви, че била уцелена със сачма сред очите в обществената мрежа Facebook под обява на нейната колежка от Българска национална телевизия – репортерката Карина Каранйотова.

Оказа се, че Карина, която е доведена щерка на Аня Пенчева от брака й с Ивайло Каранйотов, също е претърпяла случай на Нова година. Нейн другар без да желае й прогорил косата с бенгалски огън. По подигравка на ориста и Карина Каранйотова, и Ева Кикерезова се бяха оповестили против зарята и бомбичките за новогодишните празници, които основават неизразим стрес у домашните любимци и бездомните кучета и котки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР