Кошмарен инцидент е станал пред очите на семейство в Несебър.

...
Кошмарен инцидент е станал пред очите на семейство в Несебър.
Коментари Харесай

Питбул нахапа и уби малко кученце пред очите на дете

Кошмарен случай е станал пред очите на семейство в Несебър. Баща, майка и дребното им дете са разхождали домашното им кученце. Всичко било наред досега, в който не чуват ужасяващи писъци.

Оказва се, че питбул е захапал 3-месечния им померан. Всичко това се случило пред очите на щерка им. За страдание кученцето издъхнало в ръцете на бащата, малко откакто го завел на ветеринар.

Питбулът и неговия притежател са напуснали мястото. Кучето е било разхождано без намордник.

Ето какво показа съкрушеният мъж:

„ Добър вечер! Днес станах очевидец на покъртителна обстановка! Отидох на разходка с жена ми, 4-годишната ми щерка и дребното ни кученце (померанче на има-няма 3 месеца). Пия си бира, веселя се на хубавото време и детето си. Изведнъж чух вик, незабавно скочих като посърнал и виждам по какъв начин питбул е захапал кученцето ми, което щерка ми разхождаше с каишка към шадравана на Свети Влас. Всички пищяха, суматоха, шутове бъркане в очите смут, гадния питбул не пуска и не пуска, аз детето ли да вардя, да не гледа или да се пробвам да отворя устата на тоя помяр. След 3 минути я пусна, сграбчих го към най-близкия ветеринар, на аколо 100 метра под шадравана, индивида го нямаше, само че пристигна веднагически, до последно кучето дишаше, само че за жал умря в ръцете ми. Та запитвам, докога ще си разхождате кучетата без намордник, откакто знаете, на какво са способни. Какво да споделям на щерка ми, какво? Когато се върнах, питбула и индивида ги нямаше, било на някаква баба. Човека се знае кой е. Добре бабе, за какво не си слагаш намордник, а в случай че беше дете!!!! Не знам по какъв начин да изкажа гнева си. Благодаря на ветеринара, нека има повече хора като него. Бъдете здрави!!! “

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР