Косата ви ще спре да пада и ще започне да

...
Косата ви ще спре да пада и ще започне да
Коментари Харесай

Увеличете растежа на косата си с тази проста рецепта!

Косата ви ще спре да пада и ще стартира да пораства доста по-бързо с помощта на тази национална рецепта!

Косопадът е противен и доста постоянно срещан проблем. Той се среща по-често при мъжете, само че освен в преклонна възраст: някои мъже оплешивяват още преди да навършат 30-годишна възраст, когато са в средата на младостта си и в разцвета на силите си. Естествено това положение на нещата не се харесва на никого: плътната и гъста прическа постоянно е по-красива от оредяващата или рядка и слаба коса.

Въпреки това, в случай че един мъж въпреки всичко преживее косопада и не се концентрира прекомерно доста върху този проблем, то за едно момиче или жена е същински призрачен сън. Жените ценят доста повече косата си и в случай че тя внезапно стартира да пада, това мощно се отразява на тяхната прелест. И в случай че един мъж може да се подстриже нула номер, то дамата не може да направи това (или по-скоро може, само че ще наподобява меко казано странно).

В битката против косопада дамите интензивно употребяват всички типове средства по магазините и посещават разнообразни процедури. Това обаче не постоянно дава резултат, а най-ефективните способи нормално костват доста.

За благополучие, има национална рецепта, която ще ви помогне доста да ускорите растежа на косата си.

Какво ви е належащо:

1/2 чаша бира 1/2 банан 1 супена лъжица мед 1 яйчен жълтък.

Какво да извършите:

Разбийте яйчния жълтък. Половината банан нарежете на ситно (не е задължително). Смесете жълтъка и банана в блендер. Добавете бирата и меда. Още един път, разбъркайте.

В резултат би трябвало да се получи не доста гъста хомогенна паста, която може да се маже. За да получите точната консистенция, можете да не изливате цялата бира едновременно, а на части. Ако не сложете цялата бира в микса, би било по-лесно да коригирате консистенцията, в сравнение с да излеете цялата и да не знаете по какъв начин да я сгъстите.

Как да употребявате:

Получената паста би трябвало да се приложи върху скалпа. Забележка: не по върховете на косата, не върху самата коса, а точно върху корените и върху самата кожа. Най-удобно ще ви бъде да го извършите с пръсти.

Особено деликатно намажете тези области, в които стартират плешивите петна или където косата стартира да пада най-вече. Ако употребявате средството за профилактика, първото нещо, което би трябвало да излекувате, е скалпа и областите, където има оредяваща коса.

Вижте още: Намалете високото кръвно налягане без хапчета единствено за 2 седмици!

Приложената паста би трябвало да се държи върху косата за към 2-3 часа. След това би трябвало да изплакнете с хладка вода и шампоан. Бъдете деликатни и изплакнете добре.

Прилагането на това лекуване е желателно да бъде 7 дни (т.е. в продължение на 7 дни, е належащо да прилагате пастата преди измиване на главата). В резултат на това косата ще стане доста по-силна и по-плътна, и ще спре да пада.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР