Корупцията в руската армия значително подкопава нейната ефективност. Напредък в

...
Корупцията в руската армия значително подкопава нейната ефективност. Напредък в
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Руската армия е поразена от корупция, тя подкопава нейната ефективност

Корупцията в съветската войска доста подкопава нейната успеваемост. Напредък в битката с подкупите в близко бъдеще е малко евентуален,предава РБК-Украйна, базирайки се на последния отчет на английското разузнаване, оповестено в обществената мрежа " X ".

Тези заключения се постановат след деликатен разбор на публикация за корупцията в съветската войска, оповестена в съветското издание " Верстка ". В нея са разказани модели на корупция и система за подкупи, употребявани от съветски военни и техните командири.

Подкупи са били давани или желани за разнообразни " услуги “ – отмора, засвидетелствуване на физическа валидност, военно звание, шофьорска брошура и отбягване на наказване за потребление на смарт телефони или пиене.

След февруари 2022 година обсегът на " услугите “ доста се уголемява, като към този момент се одобряват подкупи за удостоверения и награди за присъединяване във войната против Украйна, за отбягване на съответни бойни задания.

" Верстка “ разгласява и настоящите цени: съветските командири изискват от 40 000 рубли, с цел да не изпратят някого на фронтовата линия, до 1 милион рубли за уверение за раняване.

" Корупцията от дълго време е проблем в съветските въоръжени сили. Журналистът Дмитрий Холодов проверява корупцията измежду военните още през 90-те години на предишния век и беше погубен в Москва от бомба в куфарче през октомври 1994 година. Корупцията евентуално ще подкопава доста успеваемостта на съветската войска. И вероятността да бъде реализиран забележителен прогрес в намаляването на корупцията е съвмен минимална “, се споделя в отчета на английското разузнаване.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР