„Корупцията в МВР храни и има политическа окраска. Министерството е

...
„Корупцията в МВР храни и има политическа окраска. Министерството е
Коментари Харесай

Криминален експерт: Корупцията в МВР има политическа окраска

„ Корупцията в Министерство на вътрешните работи храни и има политическа багра. Министерството е представителна извадка на обществото ни”. Така престъпният специалист Иван Савов разяснява в студиото на „ Здравей, България” случая, при който на Автомагистрала „ Тракия” чиновник на реда беше сниман да удря пестник на турски водач на тир.

Вътрешният министър Бойко Рашков назова действието „ извънредно срамно явление” и сигнализира, че е имало опит за изтриване на следите от страна на чиновниците на реда – изтрили са записите от камерата в патрулната кола.

Савов изясни, че във всяка патрулна кола, изключително в по-новите, има камера, която цели сигурността на чиновниците. Затова при инспекция на МПС, би трябвало да му бъде показано да спре пред патрулката. По този метод камерата, която снима напред, ще снима регистрационния номер на колата и дейностите на лидера.

Савов, който е и учител в Академията на Министерство на вътрешните работи, съобщи, че съгласно него и турският жител лъже за някои условия от случилото се на Автомагистрала „ Тракия”.

„ Шамарът си е пестник – има си етичен кодекс. Тези хора съставляват страната и носят униформа. Но аз мисля, че турският водач е карал в лентата за спешно прекъсване, служителите на реда са го изпреварили и по тази причина се намират пред камиона”, сподели още специалистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР