Коронавирусът вероятно ще излезе извън контрол в Германия, предупреди днес

...
Коронавирусът вероятно ще излезе извън контрол в Германия, предупреди днес
Коментари Харесай

Германия се уплаши! Коронавирусът е извън контрол

Коронавирусът евентуално ще излезе отвън надзор в Германия, предизвести през днешния ден ръководителят на Християнсоциалния съюз (ХСС) и министър председател на провинция Бавария Маркус Зьодер, представен от Ройтерс.

"Короната се върна с цялостна сила; втората вълна е тук ", сподели той на съвещание на баварския парламент. Същевременно Зьодер акцентира, че не е нужно да се затварят границите на провинцията с Швейцария, Австрия и Чехия и изрази решителност да бъде оставена стопанската система да действа, а учебните заведения и обществените домове да останат отворени допустимо най-дълго.

"Нашият приоритет е да избегнем цялостното затваряне ", сподели той и уведоми депутатите, че ще вкара "тъмночервен " код за опасност от болест и по-строги рестрикции в някои региони на Бавария с повече от 100 нови случая на 100 хиляди поданици за седем дни.

От през вчерашния ден жителите на баварския окръг Берхтесгарднер ланд са под цялостна карантина, което се случва да пръв път в Германия от април. Въпреки че равнището на инфекциите в страната е доста по-ниско от това в други елементи на Европа, те се усилват и в събота бяха оповестени рекордните 7830 нови инфектирани за денонощие, сочат данни на Института "Роберт Кох ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР