Коронавирусът удари филиала във Враца на Великотърновския университет "Св.Св. Кирил

...
Коронавирусът удари филиала във Враца на Великотърновския университет "Св.Св. Кирил
Коментари Харесай

Коронавирусът удари филиала на ВТУ във Враца, студентка се зарази с опасната болест

Коронавирусът удари филиала във Враца на Великотърновския университет "Св.Св. Кирил и Методий ", научи BulNews.
Студентка от образователното заведение е инфектирана с подлата болест. Директорът на ВУЗ-а доцент доктор Рени Христова-Коцева удостовери информацията с пост в обществената мрежа:
"Скъпи студенти, предаватели и чиновници,
От през вчерашния ден /16.10.2020/ има студентка с позитивен тест за Ковид-19. Всички студенти от специалностите ПУПЧЕ, НУПЧЕ и ПНУП – втори курс, които са били в контакт със студентката, както и преподавателите, които са имали лекции /13, 14 и 15.10.2020/ с тези курсове, от през днешния ден /17.10.2020 г./ са в 14-дневен карантинен интервал. Карантинираните студенти минават на образование в електронна среда съгласно Правилника за организация и осъществяване на електронно /с далечен достъп/ образование, полагане на изпити и видеоконферентна отбрана на дипломни работи във Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “ за образователната 2020/2021 година, признат с решение на АС№ 10/27.07.2020 година
Студентите от курсовете, които не са в карантина, само че имат лекции при карантинираните преподаватели също минават на електронно образование, само че единствено при тези преподаватели. С другите преподаватели часовете ще се организират съгласно седмичното разписание.
Скъпи студенти, апелирам при съществуване на признаци и при възможна поява, сигнализирате персоналния доктор и университетския ментор. Моля, не забравяйте маските и спазвайте дисциплинираност и отдалеченост. Бъдете виновни, пазете себе си и другите! Бъдете здрави!
Доц. доктор Рени Христова-Коцева, шеф "

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР