Коронавирусът не е победен, нищо не е свършило. Изключително важно

...
Коронавирусът не е победен, нищо не е свършило. Изключително важно
Коментари Харесай

Коронавирусът не е победен, нищо не е свършило, предупреди премиерът

Коронавирусът не е надвит, нищо не е свършило. Изключително значимо е да продължим с ограниченията, със тактиката, с това, че самите хора усвоиха разпоредбите. Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Все още в разнообразни страни има пикове. Имаше доктрина в обществото, че е било вярно да пуснем вируса, а през вчерашния ден основният епидемиолог на Швеция сподели, че е сбъркал съдбовно и по тази причина са умрели доста хора. Нашите ограничения бяха първи, най-навременни и най-леки. Нашите съседи затвориха църквите, затвориха хората у дома. Ние всеки ден отпускахме ограничения – паркове, планини, заведения за хранене, едно по едно. Но дружно с хората, спазвайки разпоредбите, с цел да се върнем оптимално бързо към естествения живот, съобщи Борисов.

Много хора ме укоряваха че има, че имам прелестни експерти като Мангъров, а употребявам Мутафчийски, Кантарджиев и Кънчев. А аз бях тъкмо по средата – в разногласието се ражда истината. Няма учебник за справяне с ковид. Издъниха се огромните страни, измряха им хората. Ние бяхме дружно с хората - строги ограничения там, където трябваше, и отпускахме ограничения, когато обстановката позволяваше. Първи си направихме маските, очилата, медикаментите, уточни министър-председателят.

Според формалните данни към 09.00 ч. има нови 34 инфектирани с COVID-19, само че единствено 223 теста

За чувалите с трупове – това се споделя осведоменост. Казвахме го - с цел да не се случи като в Италия, би трябвало да се прави това и това. В Италия се ходеше до магазин и до аптеката с полиция, а в България по през целия ден можеше да се кръстосва улицата. Направихме по този начин, че да отворят детските градини и работещите родители да се връщат да работят. Много по-бедни излязохме от рецесията, само че излязохме живи и здрави. Спасихме живота, спасихме хората. Сега би трябвало на верните места да се сложат парите и продължаваме напред, съобщи Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР