Коронавирусът е взел нови 11 жертви от Врачанско, сочат данните

...
Коронавирусът е взел нови 11 жертви от Врачанско, сочат данните
Коментари Харесай

Мрачни данни: Коронавирусът уби още 11 заразени от Врачанско, сред новите случаи има бебета

Коронавирусът е взел нови 11 жертви от Врачанско, сочат данните на Регионалната здравна ревизия.
75-годишен врачанин е умрял в локалната болница, различен мъж на 80 години от града е умрял в същото лечебно заведение. 77-годипна жена от Бяла Слатина е издъхнала е МБАЛ "Сърце и Мозък " в Плевен. Мъж на 81 години от Оряхово е умрял в МБАЛ "Свети Иван Рилски " в Козлодуй. 82-годишен мъж от Рогозен е изгубил борбата с подлата болест в Тубдиспансера. Мъж на 76 години от Девене е умрял в МБАЛ "Сърце и Мозък "- Плевен. 78-годишна жена от Софрониево е издъхнала в "Първа частна МБАЛ - Враца ", в същото лечебно заведение е умрял и 47-годишен мъж от Козлодуй. 77-годишен гражданин на атомния град е умрял в локалната болница. Мъж на 54 години от Ракево и жена на 87 години от Враца са умряли МБАЛ „ Христо Ботев ".
За последните 24 часа на територията на област Враца са открити нови 67 случая, измежду тях има бебета. Това са две момченца от Бутан, като едно то е на годинка, а другото на няколко месеца. Третото инфектирано дете момиченце на една година от Козлодуй.
За всички доказани случаи са стартирани и не престават епидемиологичните изследвания за определяне и предприемане на ограничения по отношение на позитивните и контактните лица. В рамките на минали ден са направени общо 60 нови наставления за карантина на такива лица.
Към момента дейните случаи във Врачанско са 3038, от тях 2853 са на домашно лекуване, а 185 са приети в болница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР