Коронавирусът е създаден в лаборатория. Това признание направи професорът от

...
Коронавирусът е създаден в лаборатория. Това признание направи професорът от
Коментари Харесай

Истината за коронавируса

Коронавирусът е основан в лаборатория. Това самопризнание направи професорът от Колумбийския университет, ръководител на комисията по ковид на здравното списание The Lancet Джефри Сакс на конференция в Испания, съгласно плана Truth Over News на вестник The Epoch Times.

„ Нещо повече - Сакс признава, че американската биотехнология е била употребена за основаването на вируса “, ​​каза ръководителят на плана.

Невероятното изобретение на Сакс беше изместено от шефа на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Адханом Гебрейесус, когато той сякаш призна пред почитан европейски политик, че коронавирусът най-вероятно е основан в лаборатория в Ухан.

Сакс направи скандалното си изявление на конференция в Испания, на която беше поканен от някогашния министър председател Хосе Луис Сапатеро.

Както заяви EADai, американското разузнаване по-рано разгласява разкрити извадки от отчет до президента Джо Байдън за произхода на ковид. Документите демонстрират, че китайските управляващи не са знаели за Covid-19 преди експлоадирането.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР