Коронацията на крал Чарлз е точно след десет дни. Вече

...
Коронацията на крал Чарлз е точно след десет дни. Вече
Коментари Харесай

Хари и Меган - уловени от камерите

Коронацията на крал Чарлз е тъкмо след 10 дни. Вече е ясно, че принц Хари ще дойде за събитието в Лондон, като ще взе участие само в формалната гала в Уестминстърското абатство. Ще бъде самичък, без фамилията си.
 Принц Хари в Англия, Меган Маркъл в Калифорния и за какво всички са удовлетворени от това
Хари и Меган - разграничени

За богатството на монархията

Докато пристигна този миг обаче Хари употребява всяка минута да е със брачната половинка си и децата си. Двамата с Меган Маркъл бяха видяни на мача сред Лос Анджелис Лейкърс и Мемфис Гризлиз в Лос Анджелис на 24 април вечерта.

Херцозите на Съсекс правеха опит да останат относително незабелязани, само че камерите, които демонстрират феновете по трибуните, съумяха да ги засекат и да прожектират лицата им на огромен екран. Традицията повелява показваната двойка в подобен миг да се целуне, само че Хари и Мегън не го направиха.

За сметка на това пък бяха пример за калифорнийски изискан. Маркъл беше избрала ленен костюм с къси панталони и блейзър в прасковено розово на лосанджелиския дизайнер Staud, смесен със обикновен бял тишърт. Високите токчета в бежово Aquazzura придават грациозност на видимо небрежния тоалет.

Хари също беше загърбил дрескод повелите на кралския двор - облечен също в бяла тениска, той носеше джинси, кецове и мрачно сако. В ръцете на брачната половинка му остава задачата да провежда празника по случай четвъртия рожден ден на сина им Арчи, който се пада тъкмо в деня на коронацията 6 май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР