Корнелия Нинова, заедно с министрите и депутатите ни доказаха, че

...
Корнелия Нинова, заедно с министрите и депутатите ни доказаха, че
Коментари Харесай

Емилия Жилиева: БСП показа, че е най-мъдрата, убедителната, диалогичната и винаги с мисъл за хората

Корнелия Нинова, дружно с министрите и депутатите ни потвърдиха, че могат да мислят държавнически
„ Българска социалистическа партия е велика мощ. Отново сме на нашата историческа поляна. 131 години проведено социалистическо придвижване, 131 години от Бузлуджанския организационен конгрес, 131 години изпълнени с драматизъм, загуби, победи, само че постоянно с мисъл за хората и с религия в лявото. “ С тези думи се обърна ръководителят на Общинския съвет в Лясковец и член на Националния съвет на Българска социалистическа партия Емилия Жилиева към всички присъстващи на Бузлуджа.

„ Днес тук сме няколко генерации, всяко със своите терзания и фантазии. Нима не мечтаем да живеем в по-добро общество, с по-добри приходи и по-достойни старини. Успяхме да създадем детските ясли безвъзмездни, макар огромния отпор на ГЕРБ “, сподели още тя.

„ Тук е нашето управление, министри и депутати, които със своята работа потвърдиха, че Българска социалистическа партия има право да е в ръководството на България. Българска социалистическа партия се потвърди като обществен стожер на това ръководство “, уточни тя и добави, че никой няма право и не може да каже противоположното. „ Нашето управление, нашият водач Корнелия Нинова, дружно със своя екип, дружно с министрите и депутатите ни потвърдиха, че могат да мислят държавнически “, безапелационна е Емилия Жилиева.

От сцената на Бузлуджа тя се обърна към всички присъстващи с апел и те да стартират да мислят по този метод, тъй като единствено дружно и обединени, можем да продължим напред.

„ Вие видяхте кой не желае да има ред в тази страна. Знаем към този момент новата коалиция на хаоса – ГЕРБ, Движение за права и свободи, “Възраждане “ и “Има подобен народ “. Няма да позволим да чакаме някой да се разпорежда с живота ни, взимаме се в ръце и започваме да работим “ съобщи Емилия Жилиева. По думите ѝ Българска социалистическа партия е единствената партия, която мисли елементарните хора. „ В това ръководство Българска социалистическа партия сподели, че е най-мъдрата, най-убедителната, най-диалогичната и постоянно с мисъл за хората “, заключи тя.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР