Корнелия Нинова вече каза, че ще свика лидерска среща, от

...
Корнелия Нинова вече каза, че ще свика лидерска среща, от
Коментари Харесай

БСП решава за третия мандат на Национален съвет в сряда

Корнелия Нинова към този момент сподели, че ще свика лидерска среща, от която ще стане ясно има ли късмет за държавно управление с третата и последна опция

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще има съвещание на 18 януари (сряда) от 14:00 часа, оповестиха от пресцентъра на партията. На пленума ще се обсъдят дейностите на Българска социалистическа партия по отношение на получения трети мандат за сформиране на държавно управление.

Президентът Румен Радев връчи на ръководителя на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление. След срещата Нинова сподели, че на първо време ще се събере Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, по-късно през седмицата ще бъде свикат Националният съвет на партията, на който ще изискат да им бъде даден мандат да беседват с всички парламентарно показани партии.

Нинова сподели също по този начин, че Българска социалистическа партия ще провежда лидерска среща, на която ще бъде поканен и ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов, и в случай че се види, че на нея няма единодушие, ще върне мандата.

Председателят на Българска социалистическа партия съобщи към този момент, че ще заложи на това, което сплотява партиите, а не на това, което ги разделя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР