Корнелия Нинова спи дълбок парламентарен сън – докато лидерката на

...
Корнелия Нинова спи дълбок парламентарен сън – докато лидерката на
Коментари Харесай

СКАНДАЛ в Narod.bg: Корнелия дреме – кметица от СДС осъди соцлидер на 10 000 лв., нарекъл я „диктатор“

Корнелия Нинова спи бездънен парламентарен сън – до момента в който лидерката на Българска социалистическа партия се дрънка за нелепости в Народното събрание с представителите на „ некоалицията “, кметица от Съюз на демократичните сили осъди социалист, изоставен без правна отбрана, на 10 000 лв., тъй като я нарекъл… „ деспот “, научи извънредно Narod.bg.

 19-годишният студент Даниел Богданов отнесе солена санкция поради думата „ деспот “

В обществените мрежи към този момент върви акция за сезирането на самозабравилите се тартори на Столетницата за ориста на Даниел Богданов, ръководител на Българския антифашистки съюз – Мирково и член на Младежката организация на БСП-Пирдоп. Дали стартът на политическата кариера на Корнелия от младежкото Съюз на демократичните сили не играе роля в нейното безмълвие, пита източникът на Narod.bg?

Реклама

 Лелката от Съюз на демократичните сили Цветана Йотина се вихри четири мандата като кмет на Мирково

Причината кметицата Цветана Йотина, която привършва своя четвърти мандат отпред на Мирково, да бъде наречена „ деспот “ от студента Даниел Богданов е, че заповядала демонтажа на паметника на партизани от отряд „ Чавдар “, научи още Narod.bg.

„ Това се смята за закононарушение, тя ме съди за 10 000 лв.. Според вас къде е независимост на словото? В демократична страна ли живеем?

Изправен на съд едвам 19-годишен. Хем изучавам, хем работя. Фашизмът няма край! Българска социалистическа партия да се самосезира!!!. Хванаха ли дрогираните и пияните водачи, та се захванаха за една дума – „ деспот “? Истината боли! “, написа младият соцлидер с гледище юрист на Столетницата да поеме неуместния проблем.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР