Корнелия Нинова. Снимка: Facebook Действията на колегите от Има такъв народ

...
Корнелия Нинова. Снимка: Facebook
Действията на колегите от Има такъв народ
Коментари Харесай

Нинова: Действията на ИТН са абсолютно логични

Корнелия Нинова. Снимка: Фейсбук

„ Действията на сътрудниците от „ ИТН ” /ИТН/ бяха безусловно разумни. Това Народно заседание е изчерпано “ , съобщи Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание.

Лидерът на Българска социалистическа партия напомни, че от партията обществено са декларирали, че не желаят третия мандат и президентът е взел поради тяхната позиция, връчвайки го на най-малката политическа мощ.

Тя разяснява и апела на Бойко Борисов, Росен Желязков или Димитър Главчев да не застават на поста длъжностен министър председател.

„ Когато ГЕРБ поддържаха тези промени в Конституцията, знаеха, че господин Желязков и господин Главчев са от ГЕРБ, са на тези позиции и са в този лист. Тогава гласоподаваха „ за “, а в този момент споделя „ не “, недейте. Но това е типично за Борисов – заран, обед и вечер да си сменя позициите ”, твърди Нинова.

По думите ѝ от левицата са подготвени за избори .

„ Последните 2 години толкоз постоянно стават избори, че сме в непрекъсната подготвеност “, сподели Нинова. Тя съобщи, че от партията чакат да се провеждат избори 2 в 1 и да не се бави процесът.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР