“Корнелия Нинова и Даниела дариткова приличат на начални учителки, които

...
“Корнелия Нинова и Даниела дариткова приличат на начални учителки, които
Коментари Харесай

Психолог: Нинова и Дариткова са като учителки по заместване

“Корнелия Нинова и Даниела дариткова наподобяват на начални учителки, които водят урок по заместване”, съобщи пред bTV психологът Росен Йорданов, разяснявайки невербалните послания, които са оставили двете дами у феновете при регистрацията си в ЦИК за присъединяване в идните парламентарни избори.

По думите на психолога, и при двете се усещало, че се пробват да придадат съвестност на протичащото се, макар че това не бил титулярният им предмет, нещо което изключително си личало при Корнелия Нинова.

“При госпожа Дариткова имаме същия възторг, несъмнено, още веднъж обран, при който имаме едно утвърдително кимане, което би трябвало да съобщи обръщение за “учете се, учете се, учете се” или в тази ситуация “работа, работа, работа”, което е същото като “шестици, шестици, шестици”, посочи експертът. Той добави, че при Дариткова е имало и неволен жест на отричане, когато е говорила за идващото държавно управление, което идвало да покаже, че тя не вярвала, че новият парламент ще успее да сформира кабинет.

Ген. Атанас Атанасов и Цветан Цветанов наподобяват на някогашни кинозвезди

“Ген. Атанас Атанасов и Цветан Цветанов наподобяват на някогашни кинозвезди, попаднали на не изключително влиятелен конкурс”, съобщи Йорданов, разяснявайки държанието на обособените партийни водачи при регистрацията им в ЦИК за присъединяване в идните парламентарни избори.

Йорданов дефинира държанието на двамата като “ентусиазма на незаобиколимите фактори. “Това не са хората, които печелят най-престижните награди, а тези, които вземат участие в някакъв вторичен конкурс, в който по този начин или другояче би трябвало да се включат, ненапълно и по принуда”, изясни експертът.

Психологът добави, че прави усещане, че при записването си в Централната изборна комисия и двамата ръководители не са били изключително прочувствени и си личало, че влизат в борба не толкоз за купата, що се касае за места в лигата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР