Корнелия Нинова е потресена след жесток бой между двама зам.-министри

...
Корнелия Нинова е потресена след жесток бой между двама зам.-министри
Коментари Харесай

Нинова крие жесток бой между двама зам.-министри

Корнелия Нинова е потресена след нечовечен пердах сред двама зам.-министри на земеделието, излъчени от Българска социалистическа партия, написа Lupa.bg. Във вторник сред социалистите Стефан Бурджев и Момчил Неков, някогашен евродепутат, се разгорял спор, който минал границите на положителния звук и се стигнало до откровена замяна на юмруци. За свадата е научила и лидерката на партията Нинова, която е в същински ступор от случилото се, само че е решила, че детайлности екшъна не трябва да се разгласяват.



Стефан Бурджев излезе победител във въргала

Патакламата сред 35-годишните бабаити се разиграла по ММА разпоредбите на Макаренко вътре в постройката на Министерството на земеделието. За неволя очевидци станали няколко шашнати писарушки, които си глътнали езика от чутовния екшън.

Случи се предстоящото – очевидно по-едрият плевенчанин Бурджев излезе победител от битката, изясни информаторът на Lupa.bg.



„ Щастливец 15 “ тоя път изтегли късата съчка – отдръпна се със спукана вежда

Така Неков, който през 2014-а под №15 в листата за евровота измести с преференции тогавашния водач на партията Сергей Станишев, в този момент инкасирал срамна загуба и със спукана вежда се отдръпнал от ВИП арената непосредствено в болничен.

Оттогава силистренският социалист не е на работа, ближе рани у дома, призна през смях очевидецът на ръкопашната битка.

„ Смазана от дивашкия екшън, Корнелия Нинова издаде приказ да се пази цялостно безмълвие за резила, само че по какъв начин да си мълча при тая забава”, чуди се източникът на Lupa.bg. Възможно е самия Момчил Неков да си извади здравно и да си потърси правата по правосъден път.

Визитки на побойниците:

Стефан Бурджев, роден на 14 юни 1986 година в Плевен, е магистър по интернационалните стопански връзки от СА „ Димитър Ценов “ гр. Свищов и бакалавър по обществена администрация от ВСУ „ Черноризец Храбър “.

Народен представител в 44-то Народно заседание и член на Комисията за надзор на приходните организации и битка със сивия бранш и контрабандата, а като част от 46-то Народно заседание е заместник-председател на Комисията по земеделие, храни и гори.

Д-р Момчил Неков, роден на 13 май 1986 година в Силистра, е магистър по Международни стопански връзки от УНСС и лекар по политология от СУ „ Св. Климент Охридски “.

От 2010 до 2014 година работи в Комисия за отбрана на персоналните данни.

В интервала 2014-2019 година е член на Европейския парламент. Работи в комисиите по Култура и обучение и Земеделие и развиване на селските региони.

В рамките на мандата е заместник-председател на Интерпарламентарната група РУМРА, която работи за повишение видимостта на планинските, селските и отдалечените райони на Европейски Съюз. В рамките на тази група е съпредседател на работната група по Качествени локални артикули.

Член на специфичната комисия за следене на процедурата по утвърждение на пестициди от Европейски Съюз.

Като член на интерпарламентарната работна група по климатичните промени, биоразнообразието и устойчивото развиване придобива пълномощия по съществени тематики касаещи бъдещето на европейските аграрни стопани.

Източник: Lupa.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР