Корнелия Нинов се зае със свалянето на цените. Революционна идея

...
Корнелия Нинов се зае със свалянето на цените. Революционна идея
Коментари Харесай

Нинова сваля цените. Ето как?

Корнелия Нинов се зае със свалянето на цените. Революционна концепция разисква ръководещата коалиция по гледище на Българска социалистическа партия. По-нисък Данък добавена стойност за ток, вода, парно и медикаменти разискаха на среща през днешния ден съдружните сътрудници. Това може да стане с актуализацията на бюджета лятото.

Фармацевтите регистрират, че хората, на които се постанова да купуват доста скъпи медикаменти, ще бъдат облекчени при понижаване на налога. „ Една опаковка се движи в порядъка на ‪100-200 лв., което стига за месец, което не е малко перо. Там в случай че падне ДДС-то, в случай че за годината си купувал 12 опаковки, да кажем, за годината ще си купиш 13 “, споделя притежателят на аптека Мая Попова пред бТВ.

Другите хрумвания в помощ на домакинсвата, препоръчани от Българска социалистическа партия, са понижаване на Данък добавена стойност за ток, вода и парно, необлагаем мимимум, преизчисляване на пенсиите и таван на цените.

Намаляне на акцизите на горивата, поетапно повишение на прага на регистрация на компаниите по Данък добавена стойност, унищожаване на митническите ставки за поскъпващи артикули оферират от „ Демократична България “.

„ Част от тези ограничения, в случай че не всичките, в действителност са част от съдружното съглашение. Така, че към този момент по него има кардинално съгласие “, сподели Христо Иванов от „ Демократична България “.

От „ Продължаваме промяната “ и Има Такъв Народ не оповестиха съответни ограничения, само че утвърдиха някои хрумвания.

Разговорите в обединението ще продължат и през идващите дни.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР