Кори Гоф отново се справя чудесно в надпревара от Големия

...
Кори Гоф отново се справя чудесно в надпревара от Големия
Коментари Харесай

Кори Гоф готова да продължи да пише история

Кори Гоф още веднъж се оправя отлично в конкуренция от Големия шлем. Американката към този момент е на шестия си четвъртфинал в шампионатите от „ шлема “ и няма никакво желание да стопира дотук.

Шампионката от Откритото състезание на Съединени американски щати 2023 е подготвена за идващите провокации пред нея, а в спор за място на полуфиналите на  Australian Open, тя ще се изправи против украинката Марта Костюк.

Въпреки че към момента е единствено на 19, самата Гоф споделя, че се усеща доста по-мъдра и готова още веднъж да нападна купа от  Големия шлем.

„ Доволна съм от представянето си досега, тъй като всичко се получава добре. Играя страховит тенис и надвивам, а това е най-важното, с цел да ходя напред. Започнах сезона си с купа в Оукланд, а в този момент на първия огромен шампионат за годината считам, че в действителност имам положителни шансове за нещо значимо. Вярвам, че съм готова да печеля купата, само че никога това не е непременно. Просто ще се боря и ще продължа да давам най-хубавото от себе си, а в случай че най-после побеждавам с трофея, ще бъда безпределно щастлива “, сподели Гоф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР