Корейците от Nexon обявиха своя нов проект, 16х16 мултиплейърна арена

...
Корейците от Nexon обявиха своя нов проект, 16х16 мултиплейърна арена
Коментари Харесай

Warhaven с открити тестове по-късно този месец

Корейците от Nexon оповестиха своя нов план, 16х16 мултиплейърна сцена с името Warhaven. Видеото, което може да видите по-долу сигурно ще ви се стори, като нещо познато и асоциациите с For Honor наподобяват напълно на място. Разбира се всичко наподобява надалеч по-красиво нарисувано и изпипано, както в множеството видеоигри, които сме виждали от Изток, само че се разграничава от играта на Ubisoft по ред неща. Като за начало, пред вас ще бъдат показани повече на брой цели и достижения за осъществяване, с повече противници и съдружници и фентъзи детайли.

В центъра на играта ще имате заложени няколко специфични режима, в които би трябвало да постигнете авансово заложена цел в съревнование с в действителност могъщи врагове. Разполагайки с голям набор от оръжия и всевъзможни други средства за ликвидиране ще се борите за територия, награди и в последна сметка – за цялостна доминация. Едно от нещата, които ще отличава Warhaven от други сходни игри ще е специфична канара, която ще се стремите да запълните, до момента в който печелите. Когато го постигнете ще придобиете вечен статус, а с това ще навлезете във фентъзи територията, в която придобивате могъщи суперсили, като формите на величие варират.

Ако видеото към Warhaven и описанието на играта са ви харесали, то би трябвало да знаете, че Nexon провеждат открити проби за играта скоро. Те ще се проведат от 12.10.2022 до 02.11.2022. Ако желаете да вземете присъединяване в тях, може просто да отидете на и да извършите поръчка за това.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР