Корейското творение обслужва с лекота клиентите в обекти с хранителни

...
Корейското творение обслужва с лекота клиентите в обекти с хранителни
Коментари Харесай

LG CLOi ServeBot - автономен робот за сервиране

Корейското създание обслужва с лекост клиентите в обекти с хранителни артикули

LG CLOi ServeBot e образован робот за обслужване на клиенти, включително в заведения за хранене
(снимка: LG Electronics)

С шест колела и без значение окачване, новият самостоятелен робот за сервиране на LG обезпечава усъвършенствано обслужване на клиентите в обекти с хранителни артикули. Вече е на парара в Съединени американски щати и Япония, чака се да навлезе и в останалите райони по света.

LG CLOi ServeBot модел LDLTR30 e образован робот за обслужване на клиенти, изключително комфортен за заведения за хранене и други заведения с предложение на храна. Умната машинка се отличава с бърза и постоянна система за самостоятелно ръководство, която може да се оправя с разнообразни типове настилки, както и с дизайн с усъвършенствани функционалности за надеждно обслужване.

Новият модел на корейския производител има и функционалност за съпровождане, която оказва помощ на клиентите да се ориентират. Това ще освободи повече време на личния състав на заведенията за справяне с управническите и административни отговорности.

Пуснат на пазара за първи път при започване на 2020 година, LG CLOi ServeBot е планиран да се употребява на публични места като заведения за хранене, лечебни заведения и офис здания, с цел да оказва помощ на хората, без да има потребност от човешка интервенция, и е усъвършенстван за персонално обслужване на клиенти.

Новата версия на робота предлага усъвършенствани характерности на придвижване с 6 колела и без значение окачване, което разрешава постоянна работа върху разнообразни типове настилки, в това число килими и брайлови блокчета.

Роботът на LG има огромен 10,1-инчов екран и вградена система за ръководство на наличието
(снимка: LG Electronics)

Освен това модел LDLTR30 разполага с 3D камера и датчик за разкриване на светлина и обсег (LiDAR). Това дава опция на CLOi ServeBot да транспортира несъмнено питиета и ястия, в това число супи и нудли, даже когато се движи по повърхности с надолнище до 5 мм (0,2 инча). 

В допълнение, тази усъвършенствана LiDAR технология разрешава на CLOi ServeBot да се движи безпроблемно даже при съществуване на трудности по пътя, като подсигурява, че скъпия му “товар ” няма да бъде обиден.

Новият LG CLOi ServeBot също по този начин обезпечава по-голям потенциал за предпазване и еластичност. Четирите му лесни за достъп рафта (21 x 17 инча) – в това число един, който може да се употребява като главно чекмедже – могат да се оправят с товар до 40 кг. 

Подобреният ServeBot предлага усъвършенствано улеснение с горните си отделения и поставки за чаши, като разполага и с в допълнение долно чекмедже, което може да се употребява за предпазване на предмети като салфетки и принадлежности. За спомагателна еластичност, рафтовете на LG CLOi ServeBot са преносими и могат да се контролират нагоре или надолу в диапазон от 71 мм (2,8 инча).

Движението на LG робота е усъвършенствано със система от 6 колела и без значение окачване
(снимка: LG Electronics)

Роботът на LG обезпечава по-интелигентно обслужване, с помощта на огромния си 10,1-инчов екран и вградената система за ръководство на наличието. Потребителите могат да приспособяват самостоятелния робот за съответен сюжет на потребление, като избират уместно изражение на лицето и демонстрират видеоклипове, изображения или текст. По този метод LG CLOi ServeBot може да оповестява на клиентите подобаваща информация, като да вземем за пример рекомендации за меню или промоции в магазина, а също и да популяризира услуги от партньорски компании. 

Освен това LG CLOi ServeBot може да се употребява за развлекателни цели, като да вземем за пример проявление на персонализирано наличие за специфични събития и тържества. Нещо повече, новите сервизни роботи на LG споделят между тях, с цел да координират придвижванията си – това улеснява плавната и ефикасна работа в обекти за хранителни артикули.

В момента новият CLOi ServeBot на LG се предлага на пазарите в Съединените щати и Япония, като в бъдеще компанията възнамерява да пусне обслужващия робот в международен мащаб.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР