Коремната зона е една от най-проблемите, а с напредването на

...
Коремната зона е една от най-проблемите, а с напредването на
Коментари Харесай

За дамите над 40: Незаменими съвети за борба с мазнините на корема

Коремната зона е една от най-проблемите, а с напредването на възрастта това единствено се задълбочава. Ако сте над 40 години и се чудите по какъв метод да се храните, с цел да преборите мазнините на корема, вижте няколко потребни съвета.

Отслабването на корема може да наподобява като една огромна тежка борба, която мъчно може да бъде извоювана. Разбира се, за най-хубави резултати би трябвало да, само че е добре да знаете какво е належащо да измененията във връзка с своето хранене. Следващите препоръки са универсални, само че с най-голяма устременост към дамите над 40-годишна възраст.
Увеличете приема на протеини
Протеинът оказва помощ за построяването на чиста мускулатура, което на собствен ред подкрепя ускоряването на метаболизма. Протеинът също по този начин оказва помощ да се чувствате сити, с което се понижава непотребното количество калории. В допълнение протеините усилват броя на калориите, които изгаряте по време на процеса на храносмилане, защото изискват повече сила от тялото.

Премахнете алкохола
Алкохолните питиета са богати на захар, а захарта е нещо, което е добре да ограничите, в случай че желаете да стопите коремните си мазнини. Освен това тялото разпознава алкохола като токсин и стопира изгарянето на мазнини, с цел да метаболизира алкохола като приоритет. Сладките алкохолни питиета са още по-проблемни, защото в тях се съдържат още повече калории. Това обаче не са калории, които ви засищат, тъй че имайте го поради. Не на последно място е добре да се означи, че всеки алкохол благоприятства наддаването на тегло точно в региона на корема.

 Добави изложение
Пийте вода
Разбира се – пиенето на вода е прелестно за цялостното здраве, както и за битката с мазнините на корема. Консумацията на задоволително вода оказва помощ за отслабването, а и е допустимо да притъпи възприятието на апетит в някои моменти. Имайте поради, че приемът на вода може да бъде освен в нейния чист тип, само че и в яденето на плодове и зеленчуци с по-голямо наличие на вода в тях. Водата няма калории, само че пък подкрепя тяхното изгаряне.

Яжте десерт с малко захар
Ако сте фенове на десертите, няма потребност да се лишавате от тях. Нужно е единствено да ядете такива, които съдържат по-малко захар и като цяло са по-здравословни. За благополучие, към този момент има доста предписания за здравословни сладкиши, които може да ядете с чиста съвест без да се притеснявате за мазнините на корема си. В рискови случаи, когато нямате особено подготвен десерт, може да изядете 1-2 части черен шоколад или пък плод.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР