Коремът е проблемна област на много жени. Освен това сантиметри

...
Коремът е проблемна област на много жени. Освен това сантиметри
Коментари Харесай

10 ефективни начина да приберете корема

Коремът е проблематична област на доста дами. Освен това сантиметри от обиколката сякаш най-трудно се губят точно там. А задържането на положителни резултати от време на време е задача невъзможна за доста дами. Как да прибертете корема? Вижте 10 ефикасни метода.
1. Бъдете непрекъснати
Каквото и да си приказваме, каквито и да са препоръките - за разкрасяване, за намаляване, за влизане във форма и така нататък, никой от тях няма значение, в случай че не сте непрекъснати в спазването им. Това важи и за прибирането на коремчето. Ако желаете да изглеждате добре и със стегнат, би трябвало да спазвате редовно както питателните ограничавания, по този начин и физическите извършения.

 
2. Изхвърлете модифицираните храни
Преработените храни са източник на доста калории. Освен това повишеният им банкет се свързва с нараснал риск от диабет вид 2. Изхвърлете от менюто си храни като шунка, полуготови ястия, храни с палмово масло и други. Списъкът, за жалост, е голям , само че това е една от значимите крачки за прибиране на коремчето.

 
3. Хранете се с доста протеини
Протеинът е основен за контрола на тежестта и за натрупването на мазнини в коремната област. Високопротеиновото хранене покачва отделянето на хормона на ситостта. В резултат на това човек се усеща утолен, а апетитът му понижава . Освен това протеинът оказва помощ за запазването на мускулната маса по време на намаляване.

 протеинови храни

 
4. Ограничете сладкото
Завишеният банкет на храни и питиета със захар се свързва с по-голямата обиколка в региона на корема. Интересното е, че множеството хора си мислят, че единствено рафинираните захари усилват коремчето. Истината обаче е, че и плодовете с доста фруктоза, и медът имат сходен резултат.

 
5. Кардио, кардио и отново кардио
Няма по какъв начин да приберете коремчето, без да вършиме кардио тренировки. Дали обаче те да са със междинен или висок интензитет - треньорите не са единомислещи. Смята се, че е по-важно какъв брой постоянно упражнявате , а не какъв брой дълготрайно и натоварващо. Но без кардио няма по какъв начин да свалите сантиметри от коремчето.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР