Корабът Felicity Ace бедства в Атлантическия океан. Плавателният съд, който

...
Корабът Felicity Ace бедства в Атлантическия океан. Плавателният съд, който
Коментари Харесай

Кораб с 4000 Porsche-та, Lamborghini-та и Bugatti-та на борда гори насред Атлантика

Корабът Felicity Ace бедства в Атлантическия океан. Плавателният съд, който е предопределен главно за транспорт на коли е претрупан с извънредни транспортни средства от марките Porsche, Lamborghini и Bugatti.

Felicity Ace напуща немското пристанище в Емден на 10 февруари и се насочва към Дейвисвил в Съединени американски щати. Пожарът избухва в трюма, до момента в който корабът е в намерено море, на 90 благи от португалските Азорски острови.
`Кораб

Налага се екипажът бързо да напусне кораба - всичките 22 души са евакуирани от преминаващ наоколо гръцки транспортен съд и от португалската брегова защита. За благополучие човешки жертви няма, само че автомобилните такива ще са доста.

Към днешна дата Felicity Ace продължава да гори и да се носи в океана, като се следи от португалски патрулен катер. В близко бъдеще компанията, която е притежател на кораба ще се опита да го изтегли до най-близкото пристанище.
`Кораб

Общо на борда на 200-метровия кораб има към 4 000 скъпи премиум автомобила на концерна Volkswagen, от които към 1 100 са от марката Porsche. Felicity Ace транспортира също много Audi-та.

На борда има и извънредни Lamborghini-та и даже свръхскъпи екземпляри от марката Bugatti. Към момента нищо не се знае за положението на колите, само че се допуска, че огромна част от тях няма да могат да бъдат избавени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР