Кораб на име Титаник II, който е идентична реплика на

...
Кораб на име Титаник II, който е идентична реплика на
Коментари Харесай

Абсолютно копие на Титаник тръгва по пътя на легендарния си предшественик

Кораб на име " Титаник II ", който е идентична имитация на известния оригинал, ще поеме на първия си воаяж през 2022 година, оповестява Times.
На него ще могат да се повозят 2400 пасажери, обслужвани от 900 души личен състав - съвсем същият брой като на предшественика му, потопен трагично след конфликт с айсберг през 1912 година Компанията-производител обаче твърди с мигане, че този път ще има задоволително избавителни лодки.
Първоначално " Титаник II " ще пътува две седмици от Дубай до Саутхемптън, Англия. След това ще поеме по маршрута на истинския " Титаник " от Англия до Ню Йорк. В дълготраен проект е планувано корабът да извършва круизи по целия свят.

Titanic II to set sail in 2022: https://t.co/BTG5diAMgJ pic.twitter.com/tUibwCC0uR
— The Weather Network (@weathernetwork) 23 октомври 2018 година
По време на трагичния случай през 1912 година, овековечен във кино лентата с Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет, умират 1500 души или повече от двет трети от тези на борда.
Проектът " Титаник II " започва преди години, само че бе занимателен поради финансови проблеми. Компанията, която го реализира, е Blue Star Line, а цената е 500 млн. $.
Все още не е ясно по кое време билетите ще бъдат пуснати в продажба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР