Копие от 1938 г. на комикса, който за първи път

...
Копие от 1938 г. на комикса, който за първи път
Коментари Харесай

Рядко копие на комикс, включващ първото появяване на Супермен, се продава за £4,7 млн.

Копие от 1938 година на комикса, който за първи път „ показва Супермен на света “ е продадено за рекордните шест милиона $ (£4,7 млн.), сподели аукционерът, който се е занимавал с покупката.

Според Heritage Auctions, рядкото копие на Action Comics No 1 е било продадено на неизвестен покупател в четвъртък. Цената от шест милиона $ го прави най-скъпият комикс, продаван в миналото на търг, прибавиха от екшън къщата.

Heritage Auctions приветства Action Comics No 1 като „ най-важния комикс, оповестен в миналото “ – отбелязвайки, че Суперменът, който се появява за първи път в пролетния брой от 1938 година, „ остава удивително сходен “ на версията, която към момента се вижда в комиксите и на огромния екран през днешния ден.

В допълнение към първата поява на Човека от стомана, книгата също по този начин показва централен любовен интерес Lois Lane.


Доклад от услугата за систематизиране на комикси Certified Guaranty Company, представен от Heritage Auctions, пресмята, че има единствено 100 оживели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР