Конвенционалният празник на любовта – 14 февруари – отмина. Но

...
Конвенционалният празник на любовта – 14 февруари – отмина. Но
Коментари Харесай

Елица Бехар @mademoisellie представя Damiani: Един свят извън времето и пространството

Конвенционалният празник на любовта – 14 февруари – отмина. Но аз мощно имам вяра, че с годините вълненията се видоизмениха и към този момент всеки търси метод да бъде друг, да почете индивида до себе си и във всеки един различен миг, без мотив. Затова и през днешния ден ще ви потопя в неподвластния на времето бранд Damiani и бижутата му - ултимативният подарък, който ще зарадва всяка жена, стига да е селекциониран с внимание и нюх към детайлите, подобаващи за нейния темперамент.Аксесоарите са огледало на дамата и всяка от нас рисува друга картина посредством метода си на себеизразяване. А какъв по-добър метод да заявим себе си без думи от това да покажем построен жанр, който приказва вместо нас? Днешният текст е апел освен към мъжете да учат дамата до себе си, с цел да знаят по какъв начин да допринесат за нейната усмивка, само че и към нас, дамите – подаръците не постоянно е нужно да идват от различен човек, от време на време и ние самите е добре да се награждаваме, когато сме постигнали персонален триумф. Self-love течението неслучайно набира известност напоследък – в случай че нямате човек до себе си, обичайте себе си преди всичко. Затова дано идващите редове ви вдъхновят да изразите себе си посредством творби на изкуството – без значение дали ще си ги подарите сами на себе си, или мъжът до вас ще покаже внимание, мисъл и персонално отношение към вас с подарък от Всеки цвят и форма дава поръчка за неговия собственик, по тази причина подбирайте деликатно – изборът ви ще издаде до какъв брой познавате индивида и по какъв начин го виждате през вашите очи.

Нека ви срещна и с работата на известния италиански ювелирен бранд Damiani. Основан е през 1924 година в дребния град Валенца, прочут със своята кухня, превъзходни виновност и ювелирно изкуство. В продължение на три генерации компанията основава неповторими бижута, изпълнени с обич и прецизна подробност. Самият Guido Damiani споделя:

I believe that the reasons for our success are our strong identity, great production skills and original design, all enlivened by a great passion.

Guido Damiani

Аксесоарите на Damiani натъртват на хубостта на скъпоценните камъни – фамилията единствено дооформя и прави още по-красиво това, което към този момент е основано от природата. През годините марката е бил постоянно награждаван за своето качество и вечен жанр, а измежду италианците Damiani се счита за индикатор на принадлежност към висшето общество. Всяко украшение е основано по този начин, че да изрази желанията, фантазиите на дамата, която ще го получи. Да обособи нейната характерност и да подчертае хубостта, която всяка от нас носи в себе си по собствен личен и неповторим метод.

И преди да ви потопя в приказния свят на разнообразните модели, които мощно сграбчиха вниманието ми, бих желала да загатна и доста значим факт, който в днешната действителност на неправда и ужасяващи условия на труд, е от извънредно значение. Damiani деликатно сортира своите снабдители от дребна група компании, които съблюдават „ The Kimberley Process “ - интернационална самодейност, целяща да подсигурява, че облагите, получени от търговията с диаманти, не способстват за финансирането на цивилен войни. Damiani се опълчва на употребата на детски труд и изисква неговите снабдители в никакъв случай да не употребяват деца за набиране на суровините, употребявани при основаването и производството на бижута. Поздравяваме Damiani за този стойностен избор и дано към този момент се потопим дружно в магията на приказните бижута!

Започвам с сбирката EDEN. Тя е основана за завладяващата жена, нетърпелива да изрази своята страст. Бижутата от тази серия са нетипични, разнообразни и привличащи вниманието по хубав, само че натурален метод. Eden аксесоарите са мощно мечтани, защото са елегантни, само че в същото време елементарно носими и в всекидневието, не са спътници единствено за елегантни мотиви.



Колекцията EPOQUE е наситена с геометрични форми и цветни скъпоценни камъни, които я вършат извънредно привлекателна за дамите, които желаят да заявят намерено и самоуверено себе си. Тази серия устойчиви на времето творби на изкуството е въодушевена от скиците на майстора и създател - Енрико Дамяни, и провокира огромна еуфория, оптимизъм и чувство за разкош още през миналия век в Париж. Дамяни трансформира всички тези страсти в невероятни бижута, които се открояват със своята безпогрешна женственост и сексапил.



Най-впечатляваща в моите очи е сбирката D.SIDE. Основният детайл тук е кръгът - означаващ повече от просто геометрична непорочност. Той е повсеместен знак, цялостен с препратки към вечността и взаимното ни предпочитание да се слеем в едно цяло. Бижутата се оферират в няколко разновидността, като тъмно-зеленият и черният намирам за най-подходящи като повсеместен детайл във визията на една дама. Луксозните бижута D.Side обезпечават елегантно и непреходно допълнение към вашия жанр, до момента в който формата им чества любовта. Кръговете са направени от 18 каратово злато, а цялостното чувство да носиш сходен модел аксесоар е необикновено – предишното среща сегашното и по този начин основава един съвършен баланс сред съвременно и класика.



Което и да изберете от бижутата на Damiani, изборът ви ще е стойностен и непогрешим. Модерният и новаторски жанр на марката в комбиниране с богатата историята на поколенията обратно, вършат всяко негово създание неповторимо и стабилно във времето. Силно предлагам да видите бижутата на място в магазин с цел да усетите кое е най-подходящо за вас, или за вашата дама, в случай че сте решили да извършите в действителност паметен подарък с мисъл.



Италианската точност и качество са вплетени в невероятните бижута на Damiani, по тази причина да притежаваш подобен аксесоар е освен хубав свършек към визията, само че и първокласен предмет, запазващ своята стойност във времето. Перфектният подарък, говорещ без думи.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР