Контузия на Теди Бриджуотър след по-малко от три минути игра

...
Контузия на Теди Бриджуотър след по-малко от три минути игра
Коментари Харесай

Нов удар по Маями - и резервният куотърбек бе пометен и е със сътресение

Контузия на Теди Бриджуотър след по-малко от три минути игра нанесе нов тежък удар по Маями в NFL, в мача, който гледахте по MAX Sport 2 HD.

Резервният куотърбек на Долфинс бе отвеян от отбраната на Ню Йорк Джетс в неговата лична ендзона, до момента в който опитваше да стартира първата офанзива в мача за своите.

Това е сейфти - две точки за Джетовете, които след това завоюваха с 40:17. И завършек на мача за Теди.

Но още по-ключово е, че са нови точки в тезата на тези, които приказват от десетина дни изключително гласовито за това по какъв начин са предпазени играчите в лигата, изключително при травми в главата.

Бриджуотър е със разтърсване и ще би трябвало да почива две седмици.

Все отново той излезе на личен ход, а не бе изнесен на носилка като сътрудника му и титулярен куотърбек на Маями Туа Таговайлоа, който два пъти подред " падаше в багра " след удари в главата единствено за четири дни (срещу Бъфало и Синсинати).

Така след неделя Долфинс остават с третия си куотърбек Скайлър Томпсън, само че по-значимото е, че полемиката за това по какъв начин да бъдат защитени играчите, какъв брой време да почиват след удар в главата и така нататък, остава съществена тематика зад Океана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР