Концертът на Шабан Шаулич в столичната зала Арена Армеец преди

...
Концертът на Шабан Шаулич в столичната зала Арена Армеец преди
Коментари Харесай

Шабан Шаулич освиркван мощно в „Арена Армеец”! Сърбинът се изгаври с родната публика

Концертът на Шабан Шаулич в столичната зала „ Арена Армеец ” преди Коледа се трансформира в тотално крушение за именития сърбин и вместо аплодисменти, най-после легендата бе изпратена с освирквания, научи HotArena.

Въпреки че залата бе препълнена и над 12, 000 фенове заплатиха скъпо и прескъпо за билети, ветерана на турбо фолка се отнесе със ужасно неуважение с публиката. 

Шабан закъсня с 40 минути, само че по-неприятната изненада бе прекомерно късата дълготрайност на концерта. Шаулич пя тъкмо 83 минути, като половината песни бяха изпълнени на плейбек. Гояма част от частите бяха изцяло непознати. Някои от най-големите му шлагери обаче по този начин и не прозвучаха в залата, макар виковете и подсещанията на феновете, че желаят да ги чуят, писа „ Уикенд “.  

След няма и час и половина пеене, Шаулич благодари на почитателите, поклони се и си потегли, а множеството хора помислиха, че просто е пристигнала края на първата част и ще последва бис. Уви, излъгаха се – Шабан по този начин и не се появи повече. Залата настръхна и хиляди хора мощно освиркаха тогавашния си любим и уредниците на концерта. „ Върнете ни парите! ”, скандираха някои от тях. 

Жалко, че по този метод завършва една славна кариера. Публиката не заслужава такова отношение ”, разяснява засегнат турбофолк фанатик. Други се пробваха да влязат в ситуацията на Шаулич, който към този момент е на напреднала възраст, а и преди години бе диагностициран с тежко заболяване. Сцената в „ Арена Армеец ” бе много постна, а озвучаването бе компромисно. Навярно сходна халтура ще съставляват и останалите спектакли на сръбски артисти, планувани за тази година, измежду които изпъква бенефис на Мирослав Илич. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР