Концертът на фламенко кралете Gipsy Kings се мести от 28

...
Концертът на фламенко кралете Gipsy Kings се мести от 28
Коментари Харесай

Концертът на Gipsy Kings се отлага за 7 декември

Концертът на фламенко кралете Gipsy Kings се мести от 28 юни на 7 декември. Мястото на събитието, проведено от Loud Concerts, остава същото – зала 1 на НДК. Промяната се постанова заради логистични несъответствия в програмата на харизматичните реализатори на шлагерите " Bamboleo “, „ Djobi Djoba “, „ Volare “, „ Un Amor ", само че тя по никакъв метод няма да се отрази на зареждащото шоу, което чака публиката при започване на зимата.
Закупените към този момент билети за концерта на Gipsy kings ще важат за новата дата, без да е належащо да бъдат презаверени.
Феновете, за които 7 декември е неуместен ден да посетят концерта, имат опция да върнат билетите и да получат паричната им стойност.
Краен период за връщане на билетите 19 юли.
Сумите за билетите, закупени чрез партньорската мрежа на Eventim.bg, се възвръщат от съответния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от уеб страницата на Eventim.bg:
- с кредитна карта - би трябвало да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат персонално и до 7 работни дни ще бъде възобновена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с натрапен платеж или по банков път – феновете би трябвало да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също по този начин могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. " 6-ти септември " 58, където ще бъде възобновена сумата в брой.
Билетите за концерта на The Gipsy Kings са в продажба в мрежата на Eventim и сътрудниците им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Ценовите категории остават непроменени - 35 лв. до 90 лв., според от местоположението в зала 1 на НДК.
Всеки почитател може да употребява и опцията на Eventim Print at Home, която дава опция да се отпечатва закупеният електронен билет у дома.
Началото на концерта на Gipsy Kings в зала 1 на НДК е 20 часа!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР