Концерт на Духов оркестър Пловдив на пл. Централен Духов оркестър Пловдив

...
Концерт на Духов оркестър Пловдив на пл. Централен
Духов оркестър Пловдив
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, очакват ви спектакли, концерти и вълшебни...

Концерт на Духов оркестър Пловдив на пл. " Централен "

" Духов оркестър Пловдив " ще забавлява пловдивчани и посетители на града с безвъзмезден концерт за коледните празници. Елате на площад " Централен " на 19 декември от 12 ч.

" Духов оркестър Пловдив ", с началник и диригент Николай Гешев, е притежател и последовател на богатите музикални обичаи на жанра в града. Градският духов оркестър е емблематична групировка за Пловдив в продължение на повече от 40 години. Оркестърът е закрит през 2000 година заради липса на средства за прехрана, само че през 2007 година са направени действия за възобновяване му и от този момент той още веднъж непроменяемо радва пловдивчани с богатия си репертоар и прелестно звучене.

Концерт на " Биг Бенд Пловдив " на пл. " Стефан Стамболов "

" Биг Бенд Пловдив " ще зарадва феновете на класическата музика с коледен концерт на площад " Стефан Стамболов ". Събитието е на 19 декември от 16 ч.

" Биг Бенд Пловдив " е основан при започване на 2000 година Изцяло формиран от професионални музиканти, бързо се трансформира в една от музикалните емблеми на Пловдив. Основател, началник и диригент на оркестъра е Николай Гешев. Лесно различим, невъздържан на сцената и доста обичан от своята възторжена аудитория – по този начин най-кратко може да се опише наличието на Биг Бенда. В годините на своята активност (вече 21), Биг Бенд " Пловдив " е осъществил многочислени концерти из цялата страна. Репертоарът му е извънредно необятен – от типичен джаз до модерни латино и поп осъществявания.

На живо - моноспектакъл на Алекс Сърчаджиева

Гледайте " На живо " на 19 декември от 19 ч. в Дома на културата " Борис Христов ". " На живо " е моноспектакъл на Александра Сърчаджиева по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо. Биографичната пиеса, която споделя за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата, ще разкрие несподелени до момента моменти, които ще изненадат даже и околните й.

" Искам да покажа себе си. хората ме познават от сцената или като водеща, само че в този момент ще направя дисекция на себе си ", разкрива актрисата.

" Дядо Коледа, къде си " - вълшебна пиеса за деца и родители

Вълшебната пиеса " Дядо Коледа, къде си " в осъществяване на Кукления спектакъл чака децата на 19 декември от 11 ч. в Мол Марково тепе до детски център Capella Play.

Забавна коледна приказка, в която джуджетата имат " дребен " проблем.
Елате, с цел да го разгадаем дружно!

Участват: Димитър Николов, Михаела Андонова, Соня Ботева, Стайко Стайков, Емилия Копчева

Акция " Не на пиратките и гърмежите "

В един подслон някъде там... има едни кучета, които са ничии. И тези кучета, и твоите кучета изпитват смут от гърмежи.
Нека кажем НЕ НА ПИРАТКИТЕ И ГЪРМЕЖИТЕ! Събитието ще се организира от 11 до 14 ч. на 19 декември и е проведено от Общинския подслон за безстопанствени кучета.

В новия ще намерите още забавни места и събития, които да посетите и които да ви забавляват!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР